"X"-stjerne slutter sig til John Woos kommende actionfilm "Silent Night"

Kid Cudi skal spille over for Joel Kinnaman i "Face/Off"-instruktørens første Hollywood-film i 20 år.

Som vi rapporterede tilbage i november, så vender en af actiongenrens største pionerer, kinesiske John Woo, omsider tilbage til Hollywood for at lave actionbraget "Silent Night".

"Silent" er ikke just et ord, man forbinder med Woos sædvanligvis sprængfarlige og hårdtpumpede actionfilm – såsom "Hard Target", "Mission: Impossible 2" og "Face/Off" – men som titlen antyder, så bliver "Silent Night" faktisk fuldkommen dialogfri. Vi går dog ud fra, at filmens talrige eksplosioner og skud stadig vil brage igennem på lydsiden.

Svensk-amerikanske Joel Kinnaman ("Snabba cash", "The Suicide Squad") spiller hovedrolllen: en familiefar ved navn Godlock, der går i kødet på den kriminelle underverden efter sin unge søns død. Og nu bekræfter Deadline, at skuespilleren/musikeren Scott Mescudi – bedre kendt som Kid Cudi – også har fået en rolle i filmen.

Læs også: Den kommende (og skamroste) gyser "X" får en prequel

Cudi har bl.a. medvirket i "Bill & Ted Face the Music" og "Don't Look Up", og han optrådte senest i Ti Wests kritikerroste gyser "X", hvori han spillede en karismatisk ekssoldat/pornostjerne.

I "Silent Night" skal Cudi spille detektiven Dennis Vassel, som formentlig assisterer Godlock i kampen mod de brutale bander, der uforsætligt dræbte faderens søn i en skududveksling på åben gade.

Derudover har bl.a. den Oscar-nominerede Catalina Sandino Moreno ("Maria Full of Grace"), Harold Torres ("ZeroZeroZero") samt stuntmændene Vinny O'Brien ("Morbius") og Yoko Hamamura ("Dune") relativt store roller i filmen.

Woo og Co. skyder netop nu "Silent Night" i Mexico City, men vi ved endnu ikke, hvornår filmen – eller de talrige duer, der med garanti optræder i den – lander i biffen. Indtil da kan I herunder se Moovy TV's interview med Ti West, som for nylig instruerede den Grammy-belønnede Kid Cudi i førnævnte "X":

Kommentarer

"X"-stjerne slutter sig til John Woos kommende actionfilm "Silent Night"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen