YouTube Red på vej med flere serier

YouTube Red har lige bestilt en håndfuld ny serier. De omfatter en sequel-serie til thrilleren "Jumper", som Doug Liman er tilknyttet som instruktør på pilotafsnittet; en tidsrejseserie fra Dwayne Johnson kaldet "Lifeline"; og en eSports serie fra "Community"-skaberen Dan Harmon.

"Jumper"-sequelserien hedder "Impuls" og er baseret på den tredje roman i "Jumper"-bogserien. Historien omhandler en oprørsk 16-årig pige, der altid har følt sig anderledes end sine jævnaldrende og har længtes efter at flygte fra sin lille by. Da en lokal narkohandler forsøger at angribe hende, opdager hun sin usædvanlige evne til at teleportere.

Johnsons "Lifeline" bliver en serie med afsnit på en halv time, der foregår i en ikke alt for fjern fremtid. Serien kommer til at handle om et livsforsikringsselskab, der sender sine agenter 33 dage frem i tiden for at forhindre utilsigtede drab på sine kunder.

Harmons eSports-serie får YouTube-personlighederne Dan Avidan og Arin Hanson fra Game Grumps i hovedrollerne. Historien følger et nydannet hold af eSports-spillere, der forsøger at arbejde sig til toppen i den barske verden indenfor konkurrence-gaming. Serien får i første omgang seks episoder og vil få premiere på Game Grumps YouTube-kanal i 2017.

YouTube Red er en reklamefri version af YouTube med premium-indhold. Red er allerede lanceret i USA, mens en dansk pendant vil følge på et endnu ikke offentliggjort tidspunkt.

Kommentarer

YouTube Red på vej med flere serier

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen