Zoë Kravitz instruerer thrilleren "Pussy Island" med Channing Tatum

Skuespilleren kendt fra "Mad Max: Fury Road" og "The Batman" debuterer som instruktør med den kommende thriller med en noget kulørt titel.

Zoë Kravitz, som er datter af sangeren Lenny Kravitz og skuespilleren Lisa Bonet, har i efterhånden mange år udmærket sig som skuespiller – hun har senest spillet hovedrollen i tv-serien "High Fidelity", og snart optræder hun som Catwoman i Matt Reeves' "The Batman".

Men nu er den succesfulde skuespiller parat til at arbejde bag kameraet. Variety rapporterer, at Kravitz snart debuterer som filminstruktør med thrilleren "Pussy Island".

Læs også: Emilia Clarke laver tegneserie om enlig mor, der får superkræfter af sin menstruation

I filmen spiller Channing Tatum ("Kingsman: The Golden Circle", "Logan Lucky") en stenrig it-chef ved navn Slater King, der ejer sin egen ø.

Filmens hovedperson er dog servitricen Frida, som falder for King. Hun arbejder sig ind i Kings inderkreds og deltager i en "intim sammenkomst" på øen (det er nok hér, at filmens titel gør sig gældende) og får i den grad en på opleveren. Men Frida opdager, at ikke alt er fryd og gammen på den umiddelbart idylliske ø...

Kravitz har også skrevet manuskriptet til filmen sammen med E.T. Feigenbaum, som samarbejdede med Kravitz på førnævnte "High Fidelity".

Variety skriver intet om, hvornår "Pussy Island" går i produktion eller udkommer.

Kommentarer

Zoë Kravitz instruerer thrilleren "Pussy Island" med Channing Tatum

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen