Zoe Saldana glæder sig til "Star Trek 4"

Saldana, som spillede Nyota Uhura i de tre seneste "Star Trek"-film, er opsat på at lave en film, der hylder den afdøde Anton Yelchin.

For et par uger siden annoncerede filmselskabet Paramount og produceren J.J. Abrams, at den næste "Star Trek"-film, der udkommer i december 2023, bliver en direkte fortsættelse til 2016's "Star Trek Beyond" med rumskibet Enterprise og dets galante Starfleet-besætning som omdrejningspunkt.

Men blot få dage senere rapporterede flere amerikanske medier, at skuespillerne fra de forgangne film – herunder Chris Pine, Simon Pegg og Zoe Saldana – faktisk ikke var klar over, at filmen havde fået grønt lys.

Men lønforhandlingerne er efter sigende i gang, og noget tyder på, at kontrakterne enten er blevet eller snart bliver underskrevet, for ud over at Pine og Pegg har udtalt sig positivt om projektet for nylig, så har Saldana netop fastslået i et interview, at hun og kollegaerne glæder sig til at komme i gang.

Læs også: Quentin Tarantino håber stadig, at hans "Star Trek"-film bliver lavet

Det er Entertainment Tonight, som fangede Saldana op til premieren på Netflix-filmen "The Adam Project", hvor skuespilleren udtalte:

"Vi glæder os. Det er selvfølgelig en bittersød ting, fordi vi samles for fjerde gang, men én af os er ikke længere iblandt os... efter Antons død. Men vi føler, at ved at vende tilbage og holde 'Star Trek'-familien samlet så holder vi ham i live i vores tanker og i vores hjerter. Han var en kæmpe fan med en stor passion for faget og for 'Star Trek'. Så det bliver godt at vende tilbage og arbejde sammen igen."

Saldana refererer selvsagt til skuespilleren Anton Yelchin, der spillede den russiske navigatør Pavel Chekov i de tre forgangne "Star Trek"-film, og som døde i et tragisk biluheld i 2016 blot få uger før biografpremieren på "Star Trek Beyond".

Hvorom alting er, så peger Saldanas ord på, at hun bestemt ikke er den eneste af "Star Trek"-skuespillerne, som er klar på at vende tilbage. Så vi satser på, at hele Enterprise-besætningen kan opleves igen på det store lærred, når den unavngivne "Star Trek 4" som sagt warper ind i biffen i december 2023.

Moovy TV talte netop med Saldana og hendes skuespillerkollegaer tilbage i 2016. De eksklusive video-interviews kan du se her:

Kommentarer

Zoe Saldana glæder sig til "Star Trek 4"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen