"Zombieland"-instruktør skal lave "Jekyll" med Chris Evans

Ruben Fleischer er blevet tilknyttet en film om Jekyll (og Mr. Hyde, antageligvis). Filmen baseres på en britisk miniserie af samme navn, som blev kreeret af "Sherlock"-skaberen Steven Moffat. Indtil nu vides det, at Chris Evans vil være med i filmen og skal spille hovedpersonen. 

Den kommende film, som produceres af Lionsgate, skal dog ikke forveksles med Universals kommende film, som vil være en del af deres monster-univers. Vi har allerede fået et kort glimt af Russell Crowe i rollen som Dr. Jekyll i traileren til "The Mummy", og der er altså planer om, at figuren senere vil få sin egen film. 

Historierne kommer dog næppe til at ligne hinanden, da Lionsgates film foregår i nutiden og omhandler en efterkommer af Jekyll, nemlig Tom Jackman, som vil blive spillet af Chris Evans. Jackman oplever efterhånden, at han har arvet sin forfaders personlighedssplittede tendenser. 

Manuskriptet udarbejdes af Anthony Bagarozzi og Charles Mondry, som senest arbejdede sammen med Shane Black på filmen, "The Nice Guys".

Der kan dog gå længe, før vi får filmen at se, da både instruktør Ruben Fleischer og skuespiller Chris Evans tilsyneladende har fulde kalendere. Fleischer arbejder efter sigende på at få en "Zombieland 2" på benene, og Evans har travlt med at portrættere Captain America i de to "Avengers: Infinity War"-film. 

Kommentarer

"Zombieland"-instruktør skal lave "Jekyll" med Chris Evans

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen