Kom til gratis forpremiere på det danske ubådsdrama "Ekko" - med et snært af Moovy!

Jonas Kvist Jensen, der herinde måske er mest kendt som medejer af og udvikler på Moovy, lever en dobbelttilværelse som filminstruktør og har stået bag en række både korte og lange fiktionsfilm.

Hans nye kortfilm, "Ekko", har nu forpremiere i Aarhus, og Moovys brugere og besøgende inviteres til eksklusiv forpremiere! "Ekko" er en spændingsfyldt gyser om paranoia i det danske ubådsvæsen under den kolde krig i 80'erne. Den handler om sonaroperatøren Ekko, der en dag begynder at høre stemmer i vandet – russiske stemmer...

Filmen er optaget on location i "Springeren", der er en af de gamle danske ubåde og i dag tjener som museum i Aalborg. Rollelisten består af en række århusianske og ålborgensiske talenter som Ashok Pramanik, Anna Nøhr Tolstrup, Erik Viinberg, Steffen Nielsen og Martin Ringsmose.

Forestillingen inkluderer et par tidligere kortfilmsproduktioner fra LoneTower Visuals og består samlet set af lidt over en times underholdning. Arrangementet finder sted onsdag 6. juni kl. 19.00 i Nordisk Film Biografer Aarhus C.

Deltagelse er gratis, men billetterne fordeles efter først til mølle. Du kan sikre dig en plads til dette ubådsdrama ved at skrive til: jonas@moovy.dk

Se billeder fra filmen herunder:

Kommentarer

Kom til gratis forpremiere på det danske ubådsdrama "Ekko" - med et snært af Moovy!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen