Nye billeder fra dansk Star Wars fan-film

Efter under et år med postproduktion i bagagen vises aliens, rumskibsinteriør og nye kostumer frem.

Tre nye billeder giver indblik i, hvad der er på færde i "Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale – Fan Production". Her ses blandt andet Shahbaz Sarwar, der står i front for projektet samt spiller en af hovedkaraktererne som dusørjægeren Tulek. Emmy-vindende Lars Mikkelsen har også en prominent rolle i afsnittet som Jed-iridderen Okana Vidai. 

Fanfilmen er en 100 % frivillig produktion drevet af Star Wars-fans fra Danmark og har haft over 300 frivillige på filmen. Historien er en original historie skabt af Sarwar, baseret på George Lucas' Star Wars-univers, og hopper med på bølgen af fanfilm, som har været lavet i over to årtier. 

Se også: Ny teaser til dansk Star Wars-fanfilm med Lars Mikkelsen

Det kommende timelange dummy-afsnit er ment som en pilot, der skal give seerne en forståelse for, hvad en Star Wars-historie skabt af holdet kan byde på. Det ambitiøse mål er at få et møde i hus med Lucasfilm og Disney for at få ophavsrettighedsindehaverne til at indvillige i et samarbejde, der vil føre til skabelsen af en streaming-serie på niveau med "Game of Thrones".

Afsnittet har været i produktion i over et år nu og mangler blot to optagedage for at færdiggøre produktionsdelen og overgå til postproduktion. Mange prominente filmfolk er løbende tilknyttet projektet. Heriblandt et internationalt stuntteam bestående af bl.a. den erfarne stuntkoreograf Joon Poore og stuntkvinden Laûren Okadigbo. Derudover har Daniel Stilling meldt sig under fanerne som filmfotograf, og Emmy-nominerede Troels Rohde Jørgensen er indgået som lyddesigner på projektet.

Fan-filmen forventes udgivet i 2020. Teaser-traileren kan ses her.

Kommentarer

Nye billeder fra dansk Star Wars fan-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen