1. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på 4K UHD til maj

Den populære spin-off er vel at mærke den første "Star Trek"-serie, der udkommer fysisk på 4K UHD.

Alt imens "Star Trek"-brandet fortsat er så stærkt på verdensplan, at både Netflix og Prime Video de seneste år har købt adgang til flere af sci-fi-franchisens mange serier, så udkommer alle de nye sæsoner stadigvæk også på disk.

Således er de nyeste sæsoner af "Star Trek: Discovery", "Star Trek: Lower Decks", "Star Trek: Picard" og "Star Trek: Prodigy" udkommet på dvd og Blu-ray, og også 1. sæson af den kritikerroste og Emmy-nominerede "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på Blu-ray i slutningen af marts i både USA og Europa.

Men hvis man har lidt ekstra tålmodighed, så kan man få netop den sidstnævnte sæson fysisk på 4K UHD til maj. Det bekræfter The Digital Bits, som også har fået fingre i nedenstående cover-billede.

Læs også: Nicolas Cage: Jeg gider ikke lave "Star Wars", jeg er til "Star Trek"!

Udgivelsen lander på de amerikanske butikshylder den 16. maj. Der er angiveligt tale om en "limited edition", så "Star Trek"-fans bør hurtigst mulige beame ned til deres nærmeste videoforretning.

Selvom alle "Star Trek"-sæsoner siden 2017 er blevet produceret i 4K, så har man indtil nu kun kunnet streame afsnittene i dén opløsning. Hvis 4K UHD-udgivelsen af "Star Trek: Strange New Worlds" bliver en storsællert, så satser The Digital Bits på, at de andre serier også får fysiske 4K UHD-udgivelser.

Trekkies har altså noget at se frem til – ligesom de fire spillefilm "Star Trek: Generations", "Star Trek: First Contact", "Star Trek: Insurrection" og "Star Trek: Nemesis" udkommer på 4K UHD til april. Så er alle franchisens 13 spillefilm omsider tilgængelige på det ultimative hjemmevideoformat.

"Star Trek: Strange New Worlds" handler om kaptajn Christopher Pike og Spocks galaktiske eventyr på rumskibet Enterprise i det 23. århundrede – små ti år før hændelserne i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

"Star Trek: Strange New Worlds" er blevet taget godt imod af både kritikere (99% på Rotten Tomatoes i skrivende stund) og trekkies, som især har værdsat seriens pragtfulde persongalleri, imponerende billedside, episodiske fortællestil og effektive miks af humor og drama.

Seriens 2. sæson er netop nu i produktion, og du kan se det første officielle klip fra den her. Sæsonen har dog endnu ikke fået en premieredato, men den warper formentlig ind på alverdens fladskærme senere i år.

Kommentarer

1. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på 4K UHD til maj

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen