2. og 3. sæson af "Star Trek: Picard" skydes samtidigt

Optagelserne er i fuld gang i Hollywood, og vi kommer altså snart til at se meget mere til den legendariske Starfleet-kaptajn.

Sidste år vendte Patrick Stewart tilbage som den pensionerede rumskibskaptajn Jean-Luc Picard i 1. sæson af "Star Trek: Picard" – hele 18 år efter, at den 80-årige englænder sidst havde spillet rollen i spillefilmen "Star Trek: Nemesis" og godt et kvart århundrede efter, at han sidst havde spillet rollen på flimmerkassen i tv-serien "Star Trek: The Next Generation".

Og noget tyder på, at den Emmy-belønnede serie har været en succes, for ikke nok med, at optagelserne til sæson 2 for nylig gik i gang, så bliver sæson 3 simpelthen produceret samtidigt med seriens 2. årgang.

Det er skuespilleren John de Lancie, som i 2. sæson gentager rollen som den ikoniske "Star Trek"-skurk/antihelt Q, der bekræfter de rygter, der længe har floreret om en simultan produktion af seriens to næste sæsoner.

Se også: "Star Trek: Picard": Første teaser til sæson 2 lægger op til en vild reunion

Det er på hjemmesiden cameo.com, hvor man kan betale diverse kendisser for at indspille videohilsner, at John de Lancie over en længere periode har givet fans små informationsbidder om serien.

"Vi skyder sæson 2 og sæson 3 på samme tid netop nu," fortæller de Lancie bl.a. Skuespilleren afslører også, at han medvirker i seks af seriens kommende episoder, der udkommer engang i 2022.

de Lancie lover også, at den guddommelige spasmager Q nok en gang er en plageånd over for Picard plageånd, men også at "det er en meget anderledes Q denne gang. De ville gerne have, at han ikke jokede lige så meget. Vi må se, om seerne synes om det. Det tror jeg, at de vil. Patrick og jeg nyder virkelig arbejdet. Vi har så mange gode scener."

Om det at optage under coronapandemien fastslår de Lancie: "Det er virkelig underligt at skyde en tv-serie under COVID. Det er som at træde ind i en operationsstue. Vi har masker på, og vi bliver tjekket og dobbelttjekket. Det er en kæmpe operation."

Kommentarer

2. og 3. sæson af "Star Trek: Picard" skydes samtidigt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen