3. sæson af Marvels "What If...?" bliver seriens sidste

Animationsserien har siden 2021 præsenteret alternative versioner af de Marvel-fortællinger, som fans kender så godt.

En af MCU-franchisens mest unikke føljetoner er "What If...?" – en Emmy-belønnet og animeret antologiserie, som i hvert afsnit skildrer en kendt Marvel-historie med et unikt twist... Hvad nu hvis Black Panther var blevet medlem af The Guardians of the Galaxy? Hvad nu hvis Doctor Strange havde udviklet sig til en ond, magtsyg troldmand? Hvad nu hvis vores elskede Avengers-helte forvandlede sig til blodtørstige zombier? Og så videre...

Mange af MCU-franchisens store stjerner har gentaget deres roller i lydstudiet – herunder Samuel L. Jackson (Nick Fury), Hayley Atwell (Peggy Carter), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) og Chris Hemsworth (Thor).

Men selvom både fans og kritikere har været begejstrede for seriens to første sæsoner, så ved vi nu, at den kommende sæson 3 bliver seriens sidste årgang.

Se også: FØRSTE SMUGKIG PÅ 3. SÆSON AF MARVELS "WHAT IF...?"

Det afslører chefen for Marvel Studios' tv-afdeling, Brad Winderbaum, i et interview med comicbook.com:

"Tredje sæson af 'What If...' er det næste, vi lancerer, som er animeret. Og det er afrundingen af en trilogi. Sæsonen er faktisk meget tæt på at være færdiggjort."

Men selvom den sidste sæson af "What If...?" altså næsten er færdigskabt i støbeskeen, så har den stadig ikke fået en premieredato. Mon ikke den udkommer engang her i 2024?

Mens I venter, kan I (gen)se Moovy TV's interview med seriens prisbelønnede instruktør, Bryan Andrews, herunder. Interviewet skabte overskrifter i flere internationale medier, da Andrews undervejs afslørede, at "What If...?" kom snublende tæt på at lave en crossover mellem Marvel og "Star Wars"(!):

Kommentarer

3. sæson af Marvels "What If...?" bliver seriens sidste

 • ★★★1

  Fint at stoppe på toppen og mens legen er god. Ser frem til sidste sæson :)

  Gormanden11-06-24 20:18

 • ★★★★★★1

  Fint at stoppe på toppen og mens legen er god. Ser frem til sidste sæson :)

  Enig - 2. sæson var ikke helt så skarp som den første.

  Wayne12-06-24 14:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen