3. sæson af "Star Trek: Picard" bliver seriens sidste

Patrick Stewarts legendariske Starfleet-kaptajn går snart endegyldigt på pension.

I år er det hele 35 år siden, at den nu 81-årige Patrick Stewart for første gang iførte sig en knaldrød Starfleet-uniform og sagde "engage" på broen af rumskibet Enterprise.

Vi fik i alt syv sæsoner af "Star Trek: The Next Generation" med Stewart i rollen som kaptajn Jean-Luc Picard, før karakteren nød rampelyset i fire spillefilm (fra 1994's "Star Trek: Generations" til 2002's "Star Trek: Nemesis") og i 2020 fik et uventet comeback i tv-serien "Star Trek: Picard".

Men som den guddommelige spasmager Q fastslog i det allersidste afsnit af "Star Trek: The Next Generation": All good things must come to an end...

Se også: "Star Trek: Picard": Universet ligger i ruiner i ny og actionfyldt trailer til 2. sæson

Slash Film har fået fingre i SFX Magazines nyeste interview med Stewart, hvori den legendariske skuespiller slår fast, at den 3. sæson af "Star Trek: Picard" også bliver seriens sidste – og således formentlig også Jean-Luc Picards svanesang.

Netop seriens 3. sæson er netop nu i produktion, og en del af sæsonen blev produceret samtidigt med seriens 2. årgang, som får dansk tv-premiere på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, i starten af marts.

Flere andre "Star Trek"-serier har til gengæld fået grønt lys til at producere endnu flere sæsoner. Men ligesom den sejlivede, 55-årige sci-fi-franchises oprindelige tv-serie fra 1960'erne så får "Star Trek: Picard" altså blot tre af slagsen.

Kommentarer

3. sæson af "Star Trek: Picard" bliver seriens sidste

  • ★★★0

    Pffth! Hvis bare med endnu mere vold & action - så er det vist os' rigeligt med 3... 

    Gasivodo27-01-22 23:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen