3. sæson af "The Mandalorian" får premieredato

Baby Yoda og Din Djarin er snart klar på flere galaktiske eventyr.

Fans af "Star Wars"-serien "The Mandalorian" kan godt begynde at glæde sig: 3. sæson af den populære føljeton får nemlig premiere på Disney+ den 1. marts 2023.

Her vender Pedro Pascal tilbage i hovedrollen som den maskerede dusørjæger Din Djarin, og han får bl.a. selskab af Carl Weathers ("Predator"), der ud over at medvirke i rollen som Greef Karga også er instruktør på serien.

Se også: Bag om "Andor" med "Star Wars"-seriens skurke

Som tidligere rapporteret er der også blevet plads til "Tilbage til fremtiden"-stjernen Christopher Lloyd i den kommende sæson, der også byder på et gensyn med Giancarlo Esposito i rollen som den skurkagtige Moff Gideon.

Der er endnu ikke sluppet meget ud om plottet i 3. sæson, men vi kan godt forvente, at Din Djarin og hans nuttede og force sensitive følgesvend, Grogu (også kendt som "Baby Yoda"), får nok at se til i den fjerne galakse, når det umage par vender tilbage til planeten Mandalore for at genrejse Djarins ære.

Ud over 3. sæson af "The Mandalorian" kan sci-fi-fans også se frem til "Star Wars"-serierne "Ahsoka", "The Acolyte", "Skeleton Crew" samt ikke mindst 2. sæson af "Andor", som netop er gået i produktion.

Traileren til 3. sæson af "The Mandalorian" kan du i øvrigt se her.

Kommentarer

3. sæson af "The Mandalorian" får premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen