4. sæson af "Star Trek: Discovery" udskydes uden varsel til 2022 i bl.a. Danmark

Blot få dage før 4. sæsons internationale premiere er "Star Trek: Discovery" blevet fjernet permanent fra Netflix.

I morgen, den 18. november, er der amerikansk tv-premiere på 4. sæson af "Star Trek: Discovery". I USA warper serien ind på streamingtjenesten Paramount+, mens det altid har været meningen, at sæsonen ville udkomme dagen efter på Netflix uden for USA, herunder i Danmark. Indtil nu.

Blot få dage før sæsonens internationale tv-premiere den 19. november melder seriens amerikanske produktionsselskab, ViacomCBS, nu ud, at "Star Trek: Discovery" i stedet får international premiere udelukkende på deres streamingtjeneste, Paramount+ – vel at mærke på et p.t. uspecificeret tidspunkt engang i 2022.

ViacomCBS, som også ejer Paramount, har nemlig købt Netflix helt ud af serien, som Netflix også har været med til at finansiere. Det rapporterer Deadline. Således fjernes seriens tre første sæsoner også fra Netflix i løbet af denne uge.

Læs også: Den næste "Star Trek"-film udskydes

Paramount+ er ellers tilgængelig i talrige lande uden for USA, inklusive Danmark, men hvis man tilgår streamingtjenesten netop nu herhjemme, finder man kun 2 af de 13 "Star Trek"-spillefilm og ingen af franchisens ti serier. Der går tydeligvis en rum tid, før Paramount+ får luft under vingerne i Europa.

Beslutningen har forståeligt nok skabt stor frustration blandt trekkies, som indtil for få timer siden så frem til at se den nye sæson af "Star Trek: Discovery" her på fredag.

Frustrationen bliver nok også større af, at sæson 4's internationale premieredato er totalt ukendt – ligesom den internationale premieredato på animationsserien "Star Trek: Prodigy", som begyndte på Paramount+ i USA for et par uger siden. Ifølge Deadline bliver Danmark i øvrigt ikke et af de første europæiske lande, der får 4. sæson af "Star Trek: Discovery" – den ære tilfalder England, Tyskland, Irland, Østrig og Schweiz.

Til gengæld fastslår Deadline, at tv-serierne "Star Trek: Picard" og "Star Trek: Lower Decks", som får nye sæsoner i 2022, stadig udkommer internationalt (ja, også i Danmark) på Amazon Prime Video samtidigt med den amerikanske udgivelse.

Traileren til 4. sæson af "Star Trek: Discovery" kan i øvrigt ses herunder:

Kommentarer

4. sæson af "Star Trek: Discovery" udskydes uden varsel til 2022 i bl.a. Danmark

  • ★★★★★1

    Kæææææft, det er dårlig stil. Og fandens uklogt i forhold til pirateri osv., at man pludseligt udskyder en serie inden for en af verdens største franchises, som millioner af mennesker havde indstillet sig på at se om 48 timer.

    The Insider17-11-21 09:02

  • ★★★★★★2

    Kæææææft, det er dårlig stil. Og fandens uklogt i forhold til pirateri osv., at man pludseligt udskyder en serie inden for en af verdens største franchises, som millioner af mennesker havde indstillet sig på at se om 48 timer.

    Ja, det trekker op til alvorlig beam-lade.

    Wayne17-11-21 09:06

  • ★★★★★1

    Ja, det trekker op til alvorlig beam-lade.

    Ja, det behøver man ikke være Spockkone for at forudse!

    The Insider17-11-21 09:12

  • ★★★★★★1

    Ja, det behøver man ikke være Spockkone for at forudse!

    Det er Scott til at vide hvor det warper hen - men der er næppe mange der råber (U)hura...

    Wayne17-11-21 09:33

  • 2

    De kunne udskyde den til 2030. 

    Spike17-11-21 10:29

  • 1

    Jeg har været godt underholdt af sæsonerne indtil videre, men jeg synes måske det er lidt højt spil fra ViacomCBS' side at satse på, at DIS kan drive nye abonnenter til Paramount+. Personligt har jeg stadig ingen interesse i Paramount+, heller ikke med DIS ombord.

    Noget uskønt forløb omkring sæson 4, må man sige.

    steadi17-11-21 13:08

  • ★★★★★0

    Seriens cast er også stærkt utilfredse: trekmovie.com/2021/11/17/star-trek-discovery-stars-share-international-fans-frustration-over-last-minute-netflix-exit/

    Og som en anden skrev på Twitter, er jeg glad for, jeg ikke er ansvarlig for Treks SOME-konti netop nu. Der er simpelthen tusindvis af folk, der taler om pirateri - hvilket jeg selvfølgelig ikke har lyst til at bakke op om, men lige i dette tilfælde kan jeg fuldt ud forstå den reaktion.

    The Insider17-11-21 18:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen