4. sæson af "The Boys" får grønt lys

Seriens 3. sæson fik tv-premiere i sidste uge og har allerede gjort Amazon Studios klar på endnu mere skrupskør superheltespas.

Det har i årevis vrimlet med film og tv-serier om superhelte, men ingen af dem ligner "The Boys" – en fuldstændig tosset tv-føljeton indsvøbt i overgearet vold og sex. Og de første tre afsnit af 3. sæson af "The Boys", som alle udkom på Prime Video sidste fredag, understregede, at der stadig er tale om en af sendefladens mest utilregnelige, vanvittige og underholdende serier.

Og 3. sæson har tilsyneladende også været en stor seersucces, for allerede nu har Amazon Studios bestilt en 4. sæson af "The Boys". Det bekræfter Variety.

Variety skriver da også, at 3. sæsons åbningsafsnit blev set af 17% flere seere end 2. sæsons åbningsafsnit tilbage i september 2020.

Se også: Ny blodig og balstyrisk trailer til 3. sæson af "The Boys"

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Et slæng af menneskelige antihelte – de såkaldte The Boys – går i clinch med disse knap-så-heroiske superhelte, og i sæson 3 er The Boys på jagt efter et gådefuldt anti-superhelte-våben, som kickstarter en krig og et opgør med den allerførste superhelt: Soldier Boy.

På rollelisten finder vi bl.a. Karl Urban ("Star Trek Beyond"), Antony Starr ("Banshee"), Jack Quaid ("Star Trek: Lower Decks") og Erin Moriarty ("Captain Fantastic"), mens Soldier Boy spilles af "Supernatural"-stjernen Jensen Ackles.

Nye afsnit af "The Boys" udkommer hver fredag, men vi ved endnu ikke, hvornår den 4. sæson får tv-premiere.

Kommentarer

4. sæson af "The Boys" får grønt lys

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen