5. sæson af "The Boys" bliver seriens sidste

4. sæson af den Emmy-belønnede superheltesatire er netop blevet skudt i gang på Prime Video.

I sidste uge blev den 4. sæson af tv-succesen "The Boys" kickstartet på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, og vi har vidst siden februar 2023, at serien også får en 5. sæson.

Og nu ved vi så, at 5. sæson af "The Boys" også bliver føljetonens endestation. Det bekræfter seriens skaber, Eric Kripke, i et opslag på X, hvor han skriver:

"I ugen, hvor 4. sæson af 'The Boys' får premiere, føles det rigtigt at afsløre, at sæson 5 bliver seriens sidste. Det var altid planen, og jeg glæder mig til at give historien et blodigt, storladent og klamt klimaks."

Se også: "The Boys" leverer masser af bandeord og blod i ny trailer til 4. sæson

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

På rollelisten finder vi bl.a. Karl Urban ("Star Trek Beyond"), Antony Starr ("Banshee"), Jack Quaid ("Star Trek: Lower Decks"), Jeffrey Dean Morgan ("Star Trek: Enterprise") og Erin Moriarty ("Captain Fantastic").

Men selvom "The Boys" nærmer sig sin afslutning, så er det ikke usandsynligt, at Kripke og Co. giver os flere spin-offs om seriens skrupskøre univers – vi har allerede fået den animerede "Diabolical" samt live-action-serien "Gen V" om en gruppe unge superhelte og -skurke.

Det vides endnu ikke, hvornår 5. sæson af "The Boys" udkommer, men den lander formentlig sidst i 2025 eller tidligt i 2026.

Kommentarer

5. sæson af "The Boys" bliver seriens sidste

 • ★★★★★0

  Det var dælme en go nyhed, ikke fordi jeg hader The Boys, men mere fordi der er en klar plan med afslutningen, og den kan næsten også kun slutte på en måde, men det er blot rart at slutningen er tænkt ind i det og ikke blir sådan en sudden afslutning ud af det blå, som ikke I hope trækkes i lang drag.

  Relaterrt nyhed se den her video med Antony Starr og Chase Crawford, hvor de udfordre hinanden med lidt hot sauce og chicken, Det viser bare igen hvor dygtige de er, Antony Starr og Chase Crawford virke blot som de mest joyfull people, især Antony Starr det er så meget i direkte modsætning til den karakter han spiller.

  youtu.be/Xqv9-GYau70

  Elwood18-06-24 08:42

 • 0

  Det er rart, at den ikke trækkes længere. Jeg har nydt de første tre sæsoner, og jeg glæder mig til den fjerde.

  Soldier Boy var rimelig vild i sæson tre. Ham må de gerne bruge igen.

  Nickell18-06-24 10:46

 • ★★★0

  Hellere stoppe mens legen er god. Jeg er også fan, men ser det faktisk kun som et plus at serien stopper efter næste sæson. 

  Alt for mange serier er blevet kørt i sænk på grund af alt for mange sæsoner. 

  De færreste serier kan holde niveauet i mere end 5/6 sæsoner.

  Essal18-06-24 21:29

 • ★★★0

  Ditto ovenfor

  Gormanden19-06-24 06:05

 • ★★★★★0

  Den 4. Har sine moments so far, men dens historie tager ikke så meget fat endnu, den har været lidt knap så spændende, nyde stadigvæk karakterne men historien er so far slet ikke så skarp endnu. 

  Elwood19-06-24 10:43

 • ★★★★★1

  Afsnit 3 var klart det bedste, Vought on ICE lå jeg flad af grin over.

  men Damm sæsonen har alt alt for mange plot threads.

  Elwood19-06-24 22:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen