6. sæson af "Cobra Kai" bliver formentlig forsinket

"Strike first!" lyder et af mantraerne i den populære "Karate Kid"-spin-off – men der går altså et stykke tid, før serien slår os omkuld igen.

For tre uger siden udgav Netflix den 5. sæson af "Cobra Kai" – den ekstremt succesfulde spin-off til 80'ernes "Karate Kid"-filmtrilogi.

Sæsonen udkom endda lidt tidligere end ventet – der gik et års tid mellem de foregående sæsoner, men i denne ombæring skulle fans "blot" vente otte måneder. Til gengæld lader det til, at seriens talrige tilhængere skal vente længere end nogensinde før på karatesagaens næste kapitel.

Læs også: Ny "Karate Kid"-film bliver en fortsættelse til originalen

Deadline rapporterer, at seriens skabere – Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg – netop nu har travlt med arbejdet på en anden Netflix-serie: actionkomedien "Obliterated", som handler om et hold elitesoldater, der bekæmper en dødsensfarlig trussel i Las Vegas.

Desuden arbejder trioen på en filmfortsættelse til den ikoniske 80'er-komedie "Ferris Bueller's Day Off" (på dansk: "En vild pjækkedag") med titlen "Sam and Victor's Day Off".

Så selvom der både har floreret rygter om, at "Cobra Kai" både får en 6. sæson, flere spin-offs og måske endda også en (eller flere) filmfortsættelser, så fortæller førnævnte Hurwitz til Deadline, at det ikke engang er sikkert, at serien får en 6. sæson – og hvis den gør, så ligger den et godt stykke væk i horisonten.

"Vi håber," siger Hurwitz, "at der kommer endnu mere 'Cobra Kai'. Men ventetiden bliver længere, fordi vi arbejder på vores anden serie. Men hvis alt går som håbet, så går vi derefter i gang med 'Cobra Kai'."

Vi får altså næppe nye "Cobra Kai"-afsnit før tidligst engang i 2024. Indtil da må vi alle sammen altså bare wax on, wax off...

Kommentarer

6. sæson af "Cobra Kai" bliver formentlig forsinket

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen