Amazon Prime i juni byder på Nicolas Winding Refns "Too Old to Die Young"

Nye serier og sæsoner på Amazon Prime Video i juni.

Too Old to Die Young: 14. juni

Nicolas Winding Refn udvider sin allerede grænseoverskridende tilgang til storytelling med den 10-delte miniserie "Too Old to Die Young".

Da livet for en ung politimand og arvingen til et mexicansk narkokartel kolliderer, garanterer deres parallelle rejser gennem den kriminelle underverden i Los Angeles en katastrofal konfrontation. Martin (Miles Teller), en politimand med en karriere i fremgang, og Jesus (Augusto Aguilera), en spirende narkokonge, opererer begge i den dårlige del af San Fernando Valley, da en voldelig hævngerning binder deres skæbner uløseligt sammen.

Chasing Happiness: 4. juni

"Chasing Happiness" beskrives som et rørende og personligt kig ind i Jonas Brothers' rejse fra en familie, der kæmper for at få enderne til at mødes, til livet som pop-superstjerner, til det bratte stop som chokerede hele verdens fans.

Imens Nick, Joe og Kevin går hver til sit og prøver at finde fodfæste som enkeltindivider, går "Chasing Happiness" bag om kulisserne, mens de hver især opbygger deres eget succesfulde liv og karrierer udenfor bandet – og i sidste ende genopbygger deres søskendeforhold og genopliver den musikalske gnist.

Absentia – sæson 2: 14. juni

"Absentia" fokuserer på FBI-agent Emily Byrne (Stana Katic), som forsvandt uden spor og blev erklæret død, efter hun havde jagtet en af Bostons mest berygtede seriemordere. Seks år senere blev Emily fundet i en hytte i skoven på grænsen mellem liv og død og uden hukommelse om de år, hun havde mistet.

Hun vender hjem for at opdage, at hendes mand, Special Agent Nick Durand (Patrick Heusinger), er blevet gift igen, og at hendes søn Flynn (Patrick McAuley) bliver opdraget af en anden kvinde, og hun finder snart sig selv indblandet i en ny serie af mord.

Kommentarer

Amazon Prime i juni byder på Nicolas Winding Refns "Too Old to Die Young"

  • 0

    Kan man virkelig kalde Refn-serien en miniserie, når den er på 10 afsnit. For mig går grænsen ved 6, måske 8 afsnit. Derover, så begynder det altså at være en fuldblods serie :-)

    Udover den, så er det ikke så meget spændende der kommer i juni. Skal dog også have kigget på Good Omens, men den er kommet i dag, så det er jo selvfølgelig en maj udgivelse :-)

    Nagash31-05-19 19:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen