"Black Panther"-komponist laver musikken til Star Wars-serien "The Mandalorian"

Svenske Ludwig Göransson skal gå i John Williams' fodspor og levere scoret til den første live-action-serie hensat til den fjerne galakse...

Lucasfilm har annonceret, at Ludwig Göransson bliver manden, som skal sætte toner til Jon Favreaus "The Mandalorian", der finder sted i tiden mellem "Jedi-ridderen vender tilbage" og "Star Wars: The Force Awakens".

Den svenske komponist har blandt andet skabt musikken til de to "Creed"-film og "Venom" samt ikke mindst Marvels "Black Panther", for hvilken han har modtaget både Grammy- og Golden Globe-nomineringer.

"Narcos"-stjernen Pedro Pascal har landet titelrollen i "The Mandalorian", der handler om en enlig revolvermands kvaler i galaksens yderste afkroge. Han får selskab af stjerner som Carl Weathers ("Predator"), Werner Herzog ("Grizzly Man") og Nick Nolte ("Warrior") i serien, der er sat til at få premiere på Disneys kommende streaming-tjeneste med navnet Disney+. 

Jon Favreau ("Iron Man") fungerer som executive producer på "The Mandalorian", der på skift bliver instrueret af notabiliteter som Taika Waititi ("Thor: Ragnarok"), "Jurassic World"-stjernen Bryce Dallas Howard og Dave Filoni ("Star Wars: Rebels").

Kommentarer

"Black Panther"-komponist laver musikken til Star Wars-serien "The Mandalorian"

 • ★★★0

  Werner Herzog?? Den havde jeg ikke lige set komme...

  Rasmus Drews20-12-18 18:32

 • ★★★5

  Werner Herzog?? Den havde jeg ikke lige set komme...

  "Ze Force is a sort of harmony. But it is ze harmony of overwhelming and collective murder."

  Benway20-12-18 18:47

 • 0

  Carl Weathers, Nick Nolte, Werner Herzog... De er jo alle perfekte til at spille gamle arrede Mandalorian-vetaraner. Men hvem kommer til at være Mandalore? Jeg gætter på Herzog.

  Inn0c21-12-18 08:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen