"Breaking Bad"-filmen er angiveligt i kassen

De hemmelige optagelser er afsluttet ifølge Bob Odenkirk.

Tilbage i november 2018 blev det bekræftet, at der skulle komme en film baseret på tv-serien "Breaking Bad", der oprindeligt kørte fra 2008 til 2013. Siden da har det forlydt, at Bryan Cranston, der spillede seriens hovedperson Walter White, ikke ville optræde i filmen. I stedet skulle filmen starte, hvor serien slap, med Jesse Pinkman (Aaron Paul) i hovedrollen.

Filmen, der har kodenavnet "Greenbrier", er angiveligt længere inde i produktionen, end man skulle tro. Under et interview med The Hollywood Reporter har Bob Odenkirk (Saul Goodman i "Breaking Bad" og spinoff-serien "Better Call Saul") afsløret, at filmen åbenbart er færdig med optagelserne.

"Jeg ved ikke, hvad folk ved og ikke ved. Jeg har svært ved at tro på, at I ikke ved, at den er skudt. De har gjort det. Ved I, hvad jeg mener? Hvordan er det en hemmelighed? Men det er det. De har gjort et fremragende arbejde med at holde det hemmeligt."

"Greenbrier" har indtil videre ingen udgivelsesdato, men det er blevet bekræftet, at filmen udkommer først på Netflix, hvor den senere vil køre på den amerikanske tv-kanal AMC. Den bliver instrueret og skrevet af Vince Gilligan, skaberen bag netop "Breaking Bad" og "Better Call Saul".

Kommentarer

"Breaking Bad"-filmen er angiveligt i kassen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen