Bryan Cranston og "Star Trek"-legende laver serie baseret på "Blade Runner"-forfatters historier

Philip K. Dick er en af science fiction-genrens helt store forfattere. Hans bøger har ført til filmatiseringer som "Total Recall", "A Scanner Darkly", "Minority Report" og (ikke mindst) "Blade Runner".

Og Amazon har netop givet grønt lys til produktionen af tv-serien "Electric Dreams", som bliver en såkaldt "antologi-serie", der – ligesom bl.a. "Fargo" og "True Detective" – løbende udskifter sit persongalleri, miljø og ensemble og således kommer rundt om adskillige af Dicks noveller i løbet af seriens i alt 10 afsnit.

Bryan Cranston ("Breaking Bad") skal spille hovedrollen i ét af seriens afsnit, og han producerer også serien, der i øvrigt har sci-fi-koryfæet Ronald D. Moore med om bord som producer og manuskriptforfatter.

Moore var hjernen bag det kritikerroste "Battlestar Galactica"-reboot og har skrevet og produceret utallige "Star Trek"-afsnit og -film gennem karrieren.

Cranston udtaler: "Dette er en 'elektrisk drøm', der går i opfyldelse. Vi glæder os enormt til at udforske og videreudvikle de tidløse temaer, der præger den litterære mesters fantastiske værker."

Det vides endnu ikke, hvornår "Electric Dreams" får tv-premiere.

Kommentarer

Bryan Cranston og "Star Trek"-legende laver serie baseret på "Blade Runner"-forfatters historier

 • ★★1

  Spændene!!!! Det skal ses når de kommer.

  Weird_J16-02-17 20:44

 • 0

  Enig. Lyder utrolig spændende. Jeg har godt nok læst mange af Dicks noveller og bøger. Elsker hans dystopiske syn på fremtiden, selvom jeg da ikke håber hans forudsigelser sker :-D

  Jeg håber dog serien bliver bedre end Total Recall 2070, som også var en blanding af universerne, hovedsageligt Wholesale og Electric Sheep.

  Nagash17-02-17 12:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen