"Chucky"-serien har skudt optagelserne i gang

Den oprindelige Chucky vender tilbage – på tv.

Sidste år fik vi en tidlig teaser til den kommende tv-serie om dræberdukken Chucky, men coronapandemien udsatte produktionsstarten på projektet. Nu er arbejdet med serien endelig kommet op at køre.

Don Mancini, hjernen bag gyserføljetonen, der startede i 1988 med den oprindelige "Child's Play", har således meddelt på sin Twitter-profil, at tv-serien officielt har påbegyndt produktionen.

Læs også: Chuckys skaber er utilfreds med "Barneleg"-remake: "Jeg er fucking såret"

På samme sociale medie har skuespiller Devon Sawa, der spiller en af hovedrollerne i serien, ligeledes markeret anledningen med en besked, hvor han ser frem til arbejdet med den ikoniske dræberdukke. Blandt gyserfans kendes Sawa nok bedst fra sin rolle i "Final Destination".

I forvejen vender Jennifer Tilly og Fiona Dourif tilbage i deres roller fra filmene, mens Brad Dourif selvfølgelig lægger stemme til Chucky selv. Tv-serien vil intet have at gøre med "Child's Play"-genindspilningen, som kom i 2019.

"Chucky" er blevet til i et samarbejde mellem to tv-stationer i USA, nemlig USA Network og den genreorienterede Syfy-kanal, og serien får ifølge Mancini premiere på kanalerne til efteråret.

Kommentarer

"Chucky"-serien har skudt optagelserne i gang

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen