Daredevil og She-Hulk tørner sammen i nyt actionfyldt klip fra "She-Hulk: Attorney at Law"

Advokater i dagtimerne... Superhelte i fritiden...

I gårsdagens afsnit af Marvels "She-Hulk: Attorney at Law" (sæsonens ottende og samtidigt næstsidste afsnit) dukkede Matt Murdock – også kendt som Daredevil – omsider op.

Daredevils gæsteoptræden i serien blev afsløret for flere måneder siden i en trailer, men Marvel-fans har måttet vente tålmodigt på et gensyn med den blinde superhelt fra New York, som vi først mødte i "Daredevil"-serien (2015-2018), som Disney producerede i samarbejde med Netflix, og som for nylig blev flyttet til Disney+.

Og selvom Daredevils optræden i "She-Hulk"-serien – som bestemt ikke blot er en cameo à la den i "Spider-Man: No Way Home" – nu kan ses på Disney+, så har Marvel Studios også frigivet superheltenes sammenstød på YouTube – måske for at give ikke-abonnenter blod på tanden. Klippet kan ses herunder.

Og husk i øvrigt at se Moovy TV's interviews med de kreative kvinder bag den nyeste succesfulde MCU-serie, herunder den Emmy-belønnede manuskriptforfatter Jessica Gao:

Se også: Moovy TV: Bag om "She-Hulk: Attorney at Law" med holdet bag Marvel-serien

Tilbage i juli annoncerede Marvel Studios i øvrigt, at Daredevil snart får sin egen serie (igen) i form af "Daredevil: Born Again", som udkommer engang i foråret 2024. Læs mere her.

Den 1. sæson af "She-Hulk: Attorney at Law" afrundes med næste torsdags afsnit. Den seneste trailer til serien kan i øvrigt ses her.

"She-Hulk: Attorney at Law" handler om Bruce 'Hulk' Banners kusine, Jennifer Walters, som efter en bilulykke med sin superfætter på passagersædet får lidt superblod i årerne og pludselig forvandles til en kæmpe, mørkegrøn superhelt.

Men Walters drømmer altså ikke om at blive en avenger, og det er hårdt for hende at jonglere tilværelsen som nykåret superhelt med jobbet som ambitiøs advokat.

Det omtalte klip med She-Hulk og Daredevil kan ses her:

Kommentarer

Daredevil og She-Hulk tørner sammen i nyt actionfyldt klip fra "She-Hulk: Attorney at Law"

 • ★★★★★★0

  ;-)

  Den ultralvorlige Daredevil møder funnybones She Hulk

  Crazy Disney

  Wayne 7-10-22 16:48

 • ★★★★★1

  FÆNOMENALT afsnit! Skal da vist have taget hul på Daredevil-serien…

  The Insider 7-10-22 20:29

 • ★★1

  FÆNOMENALT afsnit!

  Korrekt.

  NFT 7-10-22 20:36

 • ★★★★0

  FÆNOMENALT afsnit! Skal da vist have taget hul på Daredevil-serien…

  Fænomenalt er måske lige i overkanten, men klart det bedste siden Madisynn.

  Kruse 7-10-22 21:11

 • ★★★★1

  Jeg var vild med forrige afsnit også efter det horrible Bryllups afsnit, damm Titania er bare ikke en intressant karakter, og Marvel's PR med hende er så fejlslået, med at hun har en twitter profil online, der prøver at shame She-Hulk det er så cringe.

  Men forrige afsnit, hvor Tim Roth, får banket lidt fornuftig ind i Jennifer Walters var rigtig godt, det ku fjerne fokus fra hovedhistorien, og bruge tid på vores hovedrolle,  lidt ala. det som Bryllupsafsnittet vidst også forsøgte, men fejlede med.

  Der var kun en ting jeg reelt ikke kun li ved forrige afsnit

  Og det var at de bekræftede min teori og frygt med at de brugte den gamle troope med To good to be true Boy or girlfriend turns out to be evil, den er så kedelig og predictable og de fik ikke noget reel ud af det, eneste gang jeg rigtig kan huske den blev brugt lidt effektiv var i Dexter med The Ice Truck Killer.

  Men det her afsnit jeg elskede den ping pong der var mellem Charlie Cox og Tatiana Maslany, det var faktisk lidt det jeg havde håbet på ville ha set før i serien, da hele Titania archen kom frem, hvor jeg havde troet at han sku være hendes advokat, og at vi sku se dem mere i retten, der er hele joken med Jennifer der siger det her med at hendes show er et Legal drama.

  Men heldigvis Spoiler ugens afsnit

  Så ja de tog den vinkel med han var advokat for nogen, men heldigvis en noget mere intressant karakter sammenlignet med Titania, og var også ganske munter at Jennifer ikke vidste hvem han var, deres scener sammen var rigtig gode kampscenen hvor de gennemgår Legal Jargon var herlig, og da Daredevil'ss Theme lige cue's ind i starten sad bare med største smil, damm jeg har savnet Charlie Cox og hans Daredevil og man ku godt mærke det var endten writers eller director or both fra starten der var vent tilbage igen fra det her og forrige afsnit, alting flød så meget bedre.

  Elsker også måden vi bruger 4th wall den her gang til at sætte op at something don't feels right med slutningen lige før the big reveal, hvor She-Hulk blir provokeret til at gå Primal, præcis det som Hulk i starten advaret hende imod, og som Jennifer var så kæphøj for at bevise at det ville ikke ske, fordi hun kunne kontroller det. Hendes altid frisk i replikken best friend der bønfalder hende don't do it, vi ved hvad det er der skal til at ske, og nu er setuppet sat op.

  Damm jeg håber de Sticker the landing, og ikke kommer til at hyre Bryllups teamet ind igen, fordi de skal både forklare hvem, motiv, og der skal være en form for forløsning, og hvis det skal ske i løbet af en ca. halv time skal der dælme være et tight script, så håber de gir det noget mere tid, hvis det er.

  Elwood 7-10-22 22:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen