"Daredevil"-skuespiller: Netflix skrottede serien, ikke Marvel

Og Marvel var angiveligt chokerede over Netflix' beslutning.

Netflix-serierne om Marvel-superheltene "Iron Fist", "Luke Cage" og senest "Daredevil" er alle blevet aflivet de seneste par måneder, og "The Punisher" og "Jessica Jones" får formentlig også snart dødsstødet.

Og mange fans har anklaget Marvel og deres ejere hos Disney for at trække stikket på serierne, idet Disney snart lancerer sin egen streaming-tjeneste, Disney+, og det virker umiddelbart logisk, at Disney og Marvel selv vil producere og lancere alle fremtidige sæsoner af serierne.

Se også: Netflix trækker stikket på "Daredevil"

Men ifølge "Daredevil"-skuespilleren Amy Rutberg, som spiller advokaten Marci Stahl i serien, var det helt og holdent Netflix' beslutning at lægge "Daredevil" i graven:

"Mine kontaktpersoner hos Marvel var meget overraskede. Rygterne om, at det var Marvels beslutning, er falske. Det var Netflix' beslutning. Det kommer fra mine personlige samtaler med højtstående folk hos Marvel. De var overraskede."

Rutberg var ellers blevet fortalt, at arbejdet på en 4. sæson af "Daredevil" formentlig ville begynde i februar 2019, men Netflix nedlagde i stedet produktionen, hvilket også kom helt bag på seriens forfattere.

Derudover kan Rutberg afsløre, at der næppe kommer nye Marvel-serier på Disney+ inden for nærmeste fremtid, idet Netflix stadig har tv-rettighederne til figurerne en rum tid endnu:

"Der er en kontrakt mellem Netflix og Marvel. Jeg mener, den lyder på 18 måneder, måske er det to år. Marvel kan måske købe sig fri, men jeg har ikke hørt nogen rygter om, at de er interesserede i det."

Kommentarer

"Daredevil"-skuespiller: Netflix skrottede serien, ikke Marvel

 • ★★★0

  Men det var vel stadig en beslutning, der blev truffet fordi at Disney lancerer en konkurrende streaming tjeneste. Jeg tror at Netflix skærer ned på de dyre serier, som de ikke har fuld kontrol over.

  Kruse17-12-18 16:41

 • 0

  Tror det er rigtitgt set Kruse. Har hørt på Collider på Youtube at Marvel serierne er dyre i drift.

  Man kunne så håbe på at de selv overtager, men hvad sker der så med seriens rating ?

  Kan godt forstå hvis Disney/Marvel vil prøve med en familie venlig version, men hvad så med de ældre seere, kunne man tænke sig en "voksen" afdeling som man har det med HBO ?

  eatit19-12-18 12:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen