Den genoplivede "Futurama" får (mindst) to ekstra sæsoner

For nylig blev tegnefilmsserien genoplivet efter 10 års dvale, og der går altså nogle år endnu, før den lægges på is igen.

Den futuristiske (og humoristiske) animationsserie "Futurama" er blevet dræbt og genoplivet flere gange – senest tidligere i år, hvor føljetonens 11. sæson udkom på Disney+ herhjemme.

Og mens sæson 12 udkommer engang i 2024, så har seriens skabere nu annonceret jvf. Collider, at serien får yderligere to sæsoner – altså #13 og #14 – i hhv. 2025 og 2026. Hver sæson kommer formentlig til at indeholde 10 afsnit ligesom den nyligt overståede sæson 11.

Se også: Første fulde trailer til ny "Futurama"-sæson – den første i 10 år

Den nyeste årgang af "Futurama" har altså tydeligvis været en stor succes for seriens sponsorer, så det er ikke usandsynligt, at Fry, Bender og Leelas kulørte eventyr fortsætter i mange, mange år endnu – om end det nok er usandsynligt, at serien når op på de i alt (i skrivende stund) 35 sæsoner af "The Simpsons", som også blev skabt af den legendariske tv-producer Matt Groening.

Vi satser naturligvis på, at problematiske kontraktforhandlinger med skuespillerne – à la dem forinden sæson 11 – ikke stikker en kæp i rumskibsmotoren undervejs.

"Futurama" foregår i det 31. århundrede, hvor det tidligere pizzabud fra vores tidsalder, Philip J. Fry, vågner op og udforsker galaksen sammen med venner som førnævnte Bender og Leela.

Kommentarer

Den genoplivede "Futurama" får (mindst) to ekstra sæsoner

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen