Det er uvist, hvornår 4. sæson af "The Mandalorian" kommer

4. sæson af "Star Wars"-serien har ikke officielt fået grønt lys af Disney endnu, men manuskripterne er allerede på plads.

Den 3. sæson af den succesfulde "Star Wars"-spin-off "The Mandalorian" blev afrundet tilbage i april.

Streaming-serien blev kickstartet i 2019 og gav lynhurtigt Lucasfilm og Disney blod på tanden. Således har vi siden da fået live-action-serierne "The Book of Boba Fett", "Obi-Wan Kenobi" og "Andor", og "Ahsoka", "Skeleton Crew" og "The Acolyte" er på trapperne.

Se også: Moovy TV: Bag om "Andor" med "Star Wars"-seriens skurke

Men 3. sæson af "The Mandalorian" sluttede på en måde, der fik mange fans til at spekulere over, om sæsonen mon ville stå tilbage som seriens punktum. Og vi ved allerede, at Dave Filoni skriver og instruerer en kommende "Star Wars"-film, der foregår efter "The Mandalorian", så seriens slutning har helt sikkert være et samtaleemne hos Lucasfilm.

Men Rick Famuyiwa, som både har skrevet, produceret og instrueret afsnit af "The Mandalorian", fortæller Deadline, at 4. sæson af "The Mandalorian" er på vej – han ved bare ikke, hvornår den kommer.

"Jeg ved, at Jon Favreau har skrevet manuskripterne," fastslår Famuyiwa, hvilket vi også rapporterede tilbage i februar. "Jeg ved, at Jon er spændt på at fortælle flere historier i det her univers, men vi må se, hvornår og hvordan det sker. 3. sæson var en fin kulmination på historien, men jeg er spændt på sæson 4. Den kommer helt sikkert."

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's eget interview med førnævnte Favreau, som i sin tid skabte "The Mandalorian":

Kommentarer

Det er uvist, hvornår 4. sæson af "The Mandalorian" kommer

 • ★★★★0

  ..kommer der en 4'er...jamen, der kan man bare se...

  Gasivodo10-06-23 00:41

 • 1

  Sæson 3 var desværre ret svag, synes jeg... En fragmenteret historie. Mando i baggrunden. Lidt rigeligt plathedder. Ikke helt Boba-niveau, men langt fra de tidligere sæsoner og Andor. Eller hvad?

  Patriarch12-06-23 09:33

 • ★★★★★1

  Sæson 3 var desværre ret svag, synes jeg... En fragmenteret historie. Mando i baggrunden. Lidt rigeligt plathedder. Ikke helt Boba-niveau, men langt fra de tidligere sæsoner og Andor. Eller hvad?

  Ingen af de forrige sæsoner har været tæt på niveau med “Andor”, så ingen grund til holde “The Mandalorian” op til et urealistisk niveau, men ja, sæson 3 var rimelig svag. Svagere end de forrige sæsoner. Det virkede ret tydeligt for mig, at de allerede havde en idé om en film, og så forsøgte at forme sæsonen bagefter ud fra det slut mål. Det fungerede ikke særligt godt.

  Kruse12-06-23 10:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen