Donald Trump vil måske benåde Joe Exotic fra "Tiger King"

Exotic afsoner i øjeblikket 22 år i fængsel for at have hyret en lejemorder til at myrde en af sine kritikere.

Netflix' dokumentar-serie"Tiger King" er blevet streamet i millioner af hjem over hele kloden under karantænetiden.

Serien følger flere amerikanske ejere af store kattedyr (såsom tigre og løver), og den mest unikke af dem er den kulørte, karismatiske Joe Exotic, som er blevet lidt af et kulturikon. Mod slutningen af serien ryger Exotic i spjældet, da han tages i at hyre en lejemorder til at likvidere Carole Baskin, som i årevis har forsøgt at lukke ned for Exotics amatør-zoo.

Men måske skal Exotic ikke blive bag lås og slå i 22 år alligevel. Donald Trumps søn, Donald Jr., har erklæret sin kærlighed til serien og betegnet Exotics fængselsdom som "aggressiv".

Og det ender måske med at påvirke hans magtfulde far, som i går fortalte den amerikanske presse, at han vil "se nærmere på sagen" i forhold til måske at benåde Exotic, som i øvrigt længe har hævdet, at Baskin er skyldig i mordet på sin forsvundne mand.

Trump Jr. udtalte oprindeligt om Exotics dom: "Altså, jeg ved ikke engang, hvad han blev anklaget for at have gjort... jeg så serien, men det var ligesom... jeg ved ikke præcis, hvornår han var skyldig eller uskyldig. Det virker ikke, som om han er totalt uskyldig. Men når de siger 'vi sender ham i fængsel i 30 år', så siger jeg bare, at det virker rimelig aggressivt."

Et ottende afsnit af "Tiger King" er i øvrigt angiveligt på trapperne. Serien kan ses på Netflix.

Kommentarer

Donald Trump vil måske benåde Joe Exotic fra "Tiger King"

 • ★★★2

  Har Trump ikke vigtigere ting at tage sig til? Specielt lige nu.

  Svaret er selvfølgelig nej. For selv om Trump burde koncentrere sig om COVID-19, eller "Chinese Virus" som han har kaldt den i endnu et pragteksempel på hans storslåede intelligens, så gør Trump jo aldrig det han burde gøre.

  Så selvfølgelig skal han bruge tiden på at benåde Joe Exotic. Selvfølgelig... 

  :D

  Essal 9-04-20 17:00

 • ★★★★★2

  Flot...... Men ingen opmærksomhed til Steven Avery og Brendan Dassey. 

  Lars! 9-04-20 19:43

 • ★★★2

  Man skal altså have en helt særligt krydret hjerne, hvis ens primære opfattelse efter Tiger King er, at Joe Exotic er blevet uretfærdigt hårdt dømt.

  gi-jones 9-04-20 23:33

 • 1

  Nu har jeg ikke lige fået set alle afsnit, men som serien fremstiller Carole Baskin så er hun nok ikke helt uskyldig. 

  Popeye 9-04-20 23:43

 • ★★★3

  Nej, der ikke umiddelbart nogen der er uskyldige i den serie. De er allesammen bindegale :) 
  Serien kan sikkert også på mange måde klandres for at være populistisk og manipulerende. Men derfor kan jeg stadig ikke forestille mig hvordan man kommer fra den med det indtryk at Joe Exotic er en fin fyr, der er blevet behandlet for hårdt.

  gi-jones10-04-20 08:52

 • 0

  Gal hvor er den vild den serie.

  I det sidste afsnit, "Tiger King og jeg", er det klart at Joe Exotic ikke har nogen venner tilbage. Selv om vi alle er ret fascinerede af ham, er det langt fra mit indtryk at folk ikke synes at han fortjener at blive straffet. Det ved jeg ikke hvor I har fra? Jeg kender ikke de amerikanske strafferammer for planlagt mord og dyremishandling, men 22 år lyder alligevel som en meget hård straf.      


  Man kan i øvrigt spille på om Joe Tiger King Exotic bliver benådet. Det sker nok ikke hvis man skal tro juridiske eksperter.  

  JesperMunk30-04-20 18:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen