En gammel "Star Trek"-kending dukker op i nyt klip fra "Star Trek: Prodigy"

"Rocketeer"-stjernen Billy Campbell vender tilbage til "Star Trek"-franchisen i den kritikerroste animationsserie.

I skrivende stund bliver hele fem "Star Trek"-serier produceret simultant: live-action-serierne "Star Trek: Prodigy", "Star Trek: Picard" og "Star Trek: Strange New Worlds" samt animationsserierne "Star Trek: Lower Decks" og "Star Trek: Prodigy".

Den første sæson af sidstnævnte blev sat på pause tilbage i februar, men i slut-oktober bliver seriens warp-motorer tændt på ny.

Og ligesom alle de førnævnte serier byder "Star Trek: Prodigy" på gensyn med flere kendte "Star Trek"-personligheder – og et splinternyt klip fra anden halvdel af 1. sæson viser, at endnu en "Star Trek"-bifigur snart vækkes til live igen.

Se også: En generations sidste rejse begynder i ny trailer til sæson 3 af "Star Trek: Picard"

Det er nok kun relativt hardcore fans af "Star Trek: The Next Generation", der vil genkende den karismatiske rumpirat Thadiun Okona, som optrådte i dén serie tilbage i december 1988 i afsnittet "The Outrageous Okona".

Men der er nok en del filmentusiaster, der vil genkende stemmen, som tilhører Billy Campbell – manden der spillede den heroiske titelhelt i "The Rocketeer" tilbage i 1991.

Sidste år dukkede den enigmatiske, Han Solo-agtige figur op i et afsnit af "Star Trek: Lower Decks", men han havde ingen replikker. Men noget tyder på, at Campbell dukker op i flere afsnit af "Star Trek: Prodigy", som vender tilbage med nye afsnit på Paramount+ den 27. oktober i USA – og forhåbentlig snarligt derefter i Danmark.

"Star Trek: Prodigy" handler om en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Starfleet-kaptajn Kathryn Janeway, som var en af hovedpersonerne i tv-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

Det omtalte klip kan ses her:

Kommentarer

En gammel "Star Trek"-kending dukker op i nyt klip fra "Star Trek: Prodigy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen