En generations sidste rejse begynder i ny trailer til sæson 3 af "Star Trek: Picard"

For allersidste gang rejser Jean-Luc Picard og hans gamle Enterprise-crew dristigt derud, hvor ingen før har været...

I går, den 8. september, kunne "Star Trek"-franchisen fejre sin 56-års fødselsdag. I den forbindelse blev der frigivet op til flere smugkig på den sejlivede sci-fi-sagas kommende tv-sæsoner.

En af dem er den 3. (og sidste) sæson af "Star Trek: Picard", hvori Patrick Stewart gentager rollen som den ikoniske, pensionerede Starfleet-kaptajn Jean-Luc Picard, som han i sin tid spillede i den ekstremt populære spin-off "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994).

Og netop resten af Enterprise-besætningen fra dén serie vender også tilbage i seriens kommende afsnit, som således danner det sidste kapitel i sagaen om Picard, Riker, Troi, Crusher, LaForge, Worf... og Data (som formentlig dukker op på en eller anden måde, selvom han tilsyneladende døde permanent i 1. sæson af "Star Trek: Picard").

Læs også: Tasha Yar dukker op i 3. sæson af "Star Trek: Picard"

Sæsonens handlingsforløb er stadig omgærdet af mystik, men som traileren afslører, er der nogle onde kræfter på spil i galaksen, som tilsyneladende kun kan overvindes af Picard og hans gamle kollegaer.

Traileren afslører også seriens premieredato, og præcis som rygtebørsen allerede havde spået, så kickstartes sæsonen i februar 2023 på Paramount+ – nærmere bestemt den 16. februar i USA og dagen derpå uden for Nordamerika.

Den nye trailer bliver muligvis "geoblocket" snart og således utilgængelig for danske YouTube-brugere – men i så fald kan man stadig se den (endda i ekstra god kvalitet) på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her. Men i skrivende stund kan den også ses herunder via YouTube.

Og husk naturligvis, at Moovy og FORMAT Biograf snart fejrer "Star Trek"-franchisen herhjemme – den 24. september kan du se tre "Star Trek"-film på det store lærred og vinde alskens præmier. Du kan bestille billetter til den event her.

Kommentarer

En generations sidste rejse begynder i ny trailer til sæson 3 af "Star Trek: Picard"

 • 0

  Jamen, det ser jo lækkert ud som altid men jeg er træt inden første afsnit. Var der ikke en hel Seven arc om, at hun ikke måtte join Star Fleet og Cpt. Janeway kæmpede for hende og blabla? 

  Det er så åbenbart ikke gældende mere... anyway de finder nok på en rigtig fin forklaring hvis de gider.

  Det er fredag og vi skal ende på en high note! Af årsager jeg ikke forstår så er der ingen nyheder om Star Trek: Strange New Worlds på Moody men ST lovers skal ikke snydes for Traileren til sæson 2.

  Så her er den: www.youtube.com/watch - enjoy!

  Er vild med den serie. Dialogen, karaktergalleriet og ikke mindst opbygningen af disse. (Verden til forskel mellem de 2 trailers)

  Har du ikke set den og er vild med ST er den 40kr. værd (eller hvad det nu koster) for Paramout+ abb. i en måned.

  Happy Friday!

  Dominar Rygel XVI 9-09-22 10:28

 • 0

  Var det ikke Q i sæson 2, der muliggjorde Sevens nye karriere?

  Ellers enig 

  Spike11-09-22 00:00

 • 0

  Var det ikke Q i sæson 2, der muliggjorde Sevens nye karriere?

  Ellers enig 

  Måske, der kan være noget om det men jeg har nok taget mig til hovedet lidt for meget til at fange den detalje :-)

  Dominar Rygel XVI11-09-22 13:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen