Et par gamle kendinge dukker op i sidste sæson af "Better Call Saul"

Vi har ikke set det sidste til Walt og Jesse.

Når sjette og sidste sæson af "Breaking Bad"-spin-off-serien "Better Call Saul" får premiere senere i denne måned, vil et sejlivet ønske fra seriens fans langt om længe blive opfyldt.

I hvert fald bekræfter seriens medskaber, Peter Gould, i et nyligt interview, at Walter White og Jesse Pinkman vil gøre en entré i serien.

Og det er nu også bekræftet fra seriens officielle Twitter-konto, der netop har delt et billede af Walt og Jesse med teksten "They're coming back."

Læs også: Bob Odenkirk er tilbage på "Better Call Saul"-settet efter hjerteanfald

Bob Odenkirk, der spiller rollen som Jimmy McGill/Saul Goodman, har tidligere udtalt, at de to serier bliver bundet endnu mere sammen i den kommende sæson af "Better Call Saul".

Eftersom det også er seriens afsluttende sæson, må det forventes, at begivenhederne vil lede mere eller mindre op til begyndelsen af "Breaking Bad".

Både Bryan Cranston og Aaron Paul er altså tilbage på rollelisten, men i hvilket omfang er endnu uvist. Vi er dog lovet flere overraskelser undervejs, så vi har noget at glæde os til, når sjette og sidste sæson af "Better Call Saul" får premiere på Netflix den 19. april.

Kommentarer

Et par gamle kendinge dukker op i sidste sæson af "Better Call Saul"

 • ★★★★★★0

  Nice. Forventningerne var pænt høje i forvejen.

  Wayne10-04-22 15:39

 • ★★★★★0

  Jeg nyder Better Call Saul og synes det er fint, at de får trådene til at mødes. Men derudover har jeg ikke behov for at se dem prøve at gøre Aaron Paul ung igen. 

  Lars!11-04-22 14:27

 • ★★★0

  Ja gamle det er de sgu. Og det er det jeg synes der har været problemet med Better Call Saul, man kan se at de hurtigt er blevet gamle, især Mike. Jeg synes de skulle være stoppet noget før med Better Call Saul, i hvert fald hans historie op til Breaking Bad skulle ikke være så lang. Så vil jeg hellere have at de lavede en sæson eller what ever, der afslutter hans historie efter hændelserne i Breaking Bad.

  MOVIE100011-04-22 14:53

 • ★★★★★0

  Jeg har intet problem med, at skuespillerne ser ældre ud ifht. Breaking Bad. Jeg køber gerne præmissen efter et par minutters skepsis, hvis materialet er godt nok. Men hvis de begynder at gøre dem yngre med tvivlsom CGI, har jeg faktisk sværere ved at acceptere illusionen.

  David Lund11-04-22 19:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen