Ethan Hawkes "Moon Knight"-skurk er baseret på notorisk kultleder

Oscar Isaacs Moon Knight står tilsyneladende over for en skurk baseret på en virkelig slyngel, når Marvel-serien ruller over skærmen næste år.

I deres tv-serier har Marvel foreløbigt fokuseret på selskabets mere velkendte tegneseriekarakterer såsom i "WandaVision", "The Falcon and the Winter Soldier" og "Loki".

Tiden er dog kommet til at introducere nogle af de mere ukendte Marvel-helte. Blandt andet er der en "She-Hulk"-serie på vej, mens Ms. Marvel også vil gøre sin entré på et tidspunkt.

En anden serie, vi kan glæde os til, er "Moon Knight". Her spiller Oscar Isaac ("Star Wars: The Rise of Skywalker") den kappeklædte titelhelt - en tidligere soldat, der har fået superkræfter via de egyptiske guder. 

LÆS OGSÅ: OSCAR ISAAC SKAL SPILLE MARVELS SUPERHELT MOON KNIGHT I KOMMENDE SERIE PÅ DISNEY+

Og efter at Oscar Isaac blev annonceret i hovedrollen fulgte Ethan Hawke ("Sinister", "First Reformed") kort efter som seriens skurk. 

Vi ved endnu ikke, hvilken karakter Ethan Hawke specifikt spiller, men i et interview med talkshow-værten Seth Meyers kom det frem, at Hawkes skurk efter alt at dømme er baseret på den berygtede kultleder David Koresh. Det bemærker Meyers selv ud fra Hawkes langhårede udseende og briller.

David Koresh var en selverklæret profet, hvis ageren førte til en af de dødeligste belejringer i USA's historie under den såkaldte Waco-massakre i 1993, hvor både Koresh, flere politiagenter og kultmedlemmer blev dræbt.

LÆS OGSÅ: MARVEL-SERIEN "MOON KNIGHT" HAR FUNDET SIN INSTRUKTØR

Ethan Hawke har selvfølgelig underskrevet en masse kontrakter, der betyder, at han ikke må udtale sig ret meget. Han bekræfter dog selv, at hans karakter er baseret på David Koresh, "som har givet masser af inspiration."

Hawke fortæller også, at Oscar Isaac overtalte ham til at acceptere rollen efter et tilfældigt møde på en café i begge herres nabolag. Og endvidere afslører Ethan Hawke, at "Moon Knight"-settet er det bedste, han nogensinde har været på i sine 37 år som skuespiller.

Der er måske derfor allerede god grund til at glæde sig til "Moon Knight", som lander på Disney+ engang i 2022.

Kommentarer

Ethan Hawkes "Moon Knight"-skurk er baseret på notorisk kultleder

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen