Ewan McGregor: Obi-Wan-serien kommer til at føles mere ægte end prequel-trilogien

Den 50-årige "Star Wars"-veteran er i fuld gang med forberedelserne til den meget imødesete miniserie om den legendariske jedi.

George Lucas' "Star Wars"-prequel-trilogi er i årenes løb blevet kritiseret for mangt og meget. Et af de største kritikpunkter går på filmenes look, der er blevet beskyldt for at være alt for CGI-tungt og kunstigt.

Nu har Ewan McGregor været ude for at berolige de "Star Wars"-fans, som er tilhængere af praktiske effekter og følelsen af stoflighed i den fjerne galakse: Den længe ventede miniserie om Obi-Wan Kenobi kommer ifølge McGregor til at føles langt mere ægte end prequel-trilogien.

Samtidig erkender skuespilleren, at Episode I, II og III ikke faldt i god jord hos ret mange, men at han samtidig er fortrøstningsfuld med hensyn til modtagelsen af den kommende serie – ikke mindst på grund af produktionens brug af virtuelle studier, som via enorme LED-skærme kan omgive skuespillerne med alt fra ørkenlandskaber over sneklædte vidder til det enorme verdensrum, og som dermed erstatter de famøse blue screens, som George Lucas var ivrig tilhænger af under indspilningerne til prequel-trilogien.

Læs også: Desværre, "Star Wars"-fans! Jar Jar Binks vender IKKE tilbage

Den revolutionerende teknik blev flittigt benyttet i forbindelse med "Star Wars"-serien "The Mandalorian", som netop er blevet hyldet for sin brug af praktiske effekter og følelsen af ægthed. 

Ewan McGregor er i øvrigt allerede i fuld gang med at forberede sit comeback til rollen som jedi-mesteren Obi-Wan Kenobi. Skuespilleren bruger således flere timer om dagen på at forfine sin kampteknik, så han atter kan svinge sit ikoniske, blå lyssværd med manér.

Ud over McGregor byder miniserien også på et gensyn med Hayden Christensen i rollen som Anakin Skywalker/Darth Vader, mens Joel Edgerton og Bonnie Piesse også vender tilbage i rollerne som Owen og Beru Lars. 

Der har ligeledes været rygter fremme om, at en purung Luke Skywalker måske dukker op i serien, og til det udtaler McGregor: "Det er meget muligt. Jeg ved det ikke."

Obi-Wan Kenobi-serien finder sted 10 år efter "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", og miniserien forventes at lande på Disney+ engang i 2022.

Kommentarer

Ewan McGregor: Obi-Wan-serien kommer til at føles mere ægte end prequel-trilogien

 • ★★★★★0

  Hvordan det mon forklares, at han ældes lynhurtigt? 

  davenport 1-05-21 09:49

 • ★★3

  Hvordan det mon forklares, at han ældes lynhurtigt? 

  Måske han ved et uheld så sequel-trilogien...;)

  Thomas Fenger 1-05-21 11:30

 • ★★★★★★2

  Måske han ved et uheld så sequel-trilogien...;)

  Hahaha den var go’:)

  T. Nielsen 1-05-21 11:40

 • ★★★0

  Måske han ved et uheld så sequel-trilogien...;)

  KAPOW! Lige i smasken, Disney!

  Gasivodo 1-05-21 15:24

 • ★★★★★3

  Jeg var så heldig at interviewe McGregor tilbage i 2013 på et engelsk slot op til premieren på "Jack the Giant Slayer" (som alligevel endte med at forbigå de danske biografer). Han sad sammen med Stanley Tucci, og jeg spurgte dem begge ind til det her med at arbejde så meget foran green screens uden megen menneskelig interaktion og varme, og McGregor var så forfriskende, hudløst ærlig omkring det og talte om, hvordan det var decideret "soul destroying" at lave den slags arbejde, og Tucci var helt på linje med ham. PR-personen gjorde en brav kamp for at runde interviewet af så hurtigt som muligt derefter :-D

  Så jeg tager sgu McGregors ord for gode varer og glæder mig til at se resultatet.

  The Insider 1-05-21 15:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen