Ewan McGregor: Optagelserne til Obi-Wan Kenobi-miniserien starter til foråret

McGregor vender tilbage i rollen som den legendariske Jedi i "Star Wars"-serien til Disney+.

Ewan McGregor har i et interview til Entertainment Tonight afsløret, at optagelserne til den længe ventede Obi-Wan Kenobi-serie påbegyndes i foråret 2021. Dermed rykker Disneys anden live-action-serie hensat til den fjerne "Star Wars"-galakse nærmere.

For nylig kom det frem, at der bliver tale om en miniserie på foreløbigt én sæson, hvilket McGregor også bemærker i interviewet. Det tyder altså på, at Disney og Lucasfilm satser på kvalitet fremfor kvantitet.

Læs også: "Star Wars": Daisy Ridley bekræfter, at Rey oprindeligt var Obi-Wan Kenobis efterkommer

Ewan McGregor gør comeback i rollen som den ikoniske Jedi, men hvor mange episoder vi får, og hvornår serien får premiere, er endnu ikke blevet offentliggjort.

Serien skal instrueres af Deborah Chow, der også har stået bag kameraet på to afsnit af "Star Wars"-serien "The Mandalorian".

Det nye eventyr finder angiveligt sted otte år efter de fatale hændelser i "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", hvor den aldrende Kenobi nu våger over galaksens nye håb, Luke Skywalker, på planeten Tatooine. Der har været rygter fremme om, at Hayden Christensen måske vender tilbage i rollen som Obi-Wans tidligere elev, Anakin Skywalker.

Kommentarer

Ewan McGregor: Optagelserne til Obi-Wan Kenobi-miniserien starter til foråret

  • 0

    “ Det tyder altså på, at Disney og Lucasfilm satser på kvalitet fremfor kvantitet.”

    Yaaayyy, lyder på alle måder som et spændende projekt.

    Gormanden12-09-20 07:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen