Ewan McGregor er frisk på mere "Star Wars" efter "Obi-Wan Kenobi"

"Star Wars"-veteranen er slet ikke klar til at lægge lyssværdet på hylden.

I slutningen af denne måned gør Ewan McGregor omsider comeback i rollen som jedi-ridderen Obi-Wan Kenobi i Disneys længe ventede miniserie af samme navn.

Sidst den 51-årige skuespiller portrætterede "Star Wars"-helten var i George Lucas' "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn" helt tilbage i 2005.

Se også: Første trailer til "Obi-Wan Kenobi" er landet!

Arbejdet med at skabe den kommende miniserie har åbenbart været så positiv en oplevelse for McGregor, at han har fået blod på tanden og er klar på at gentage rollen som den aldrende Kenobi i et fremtidigt "Star Wars"-projekt. Det fortæller han i et interview med Total Film:

"Hvis vi fik muligheden for at gøre det igen, ville jeg være totalt klar. Nu gør jeg det igen, jeg banker på Disneys dør igen", udtaler McGregor.

Samtidigt afslører skuespilleren, at han fik lige så meget – eller endda mere – ud af at spille rollen som Kenobi denne gang som i hele prequel-trilogien tilsammen.

Tiden må vise, om den kommende miniserie kun er begyndelsen på et større "Star Wars"-comeback for Ewan McGregor, men under alle omstændigheder får "Obi-Wan Kenobi" eksklusiv premiere på Disney+ den 27. maj.

Kommentarer

Ewan McGregor er frisk på mere "Star Wars" efter "Obi-Wan Kenobi"

 • 0

  Jeg var faktisk en af dem der mente at det ikke var nødvendigt med en Obi-Wan serie. Jeg ser stadigvæk mere frem til The Acolyte serien, som vi forhåbentlig meget snart får langt mere at vide om til Star Wars convention.

  Når det er sagt, hvis de kan skabe en historie der passer ind i etableret canon - måske forklare et par plot-huller, og vise den endelige konfrontation mellem Obi-Wan og Darth Vader, så er jeg positiv over for det.

  Hvis det bliver fortalt godt, så vil jeg fog tro at Obi-Wans historie er ved at være fortalt. Derimod er der langt mere til Darth Vader og en serie med Hayden Christensen bag madken vll jeg byde velkommen. I sådan en serie vil Grand Moff Wilhuff Tarkin også kunne være med, forhåbentlig gennem recast og ikke CGI.

  Johnny42 3-05-22 23:24

 • 1

  @Johnny42 - Den endelige konfrontation mellem Obi-Wan og Vader har vi vel set helt tilbage i 1977? ;)

  Nagash 4-05-22 00:55

 • 0

  @Johnny42 - Den endelige konfrontation mellem Obi-Wan og Vader har vi vel set helt tilbage i 1977? ;)

  Nå ja jeg mener den konfrontation, hvor Obi-Wan mistede håbet for Anakin.

  Johnny42 4-05-22 14:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen