Ewan McGregor ser tilbage på tiden som Obi-Wan Kenobi i ny video

"Star Wars"-veteranen fik lov at vælge sit helt eget lyssværd under optagelserne til "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende".

Om få dage udkommer den længe ventede "Star Wars"-miniserie "Obi-Wan Kenobi". Her gør Ewan McGregor comeback i titelrollen som den legendariske jedi-ridder, der oprindeligt blevet spillet af Alec Guinness i den originale "Star Wars"-film fra 1977.

Første gang McGregor portrætterede den unge udgave af Kenobi var i "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" i 1999, og han gentog naturligvis rollen i de to næste episoder i George Lucas' prequel-trilogi.

Se også: Jedi-ridderen vender tilbage i ny stemningsfuld trailer til "Obi-Wan Kenobi"

I nedenstående video ser McGregor nu tilbage på sin tid i rollen som Obi-Wan – fra optagelserne til "Den usynlige fjende", hvor skuespilleren fik lov at vælge sit eget lyssværd, og helt op til i dag, hvor han altså snart vender tilbage som en aldrende udgave af jedi-legenden.

"Obi-Wan Kenobi" foregår ti år efter de fatale hændelser i "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", og miniserien får premiere på Disney+ den 27. maj. 

Kommentarer

Ewan McGregor ser tilbage på tiden som Obi-Wan Kenobi i ny video

  • ★★0

    Er vild med den der lyssværds skæring af Disney +symbolet :)

    Gormanden19-05-22 20:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen