Første billede fra "Loki" afslører, hvornår Marvel-serien foregår

Den kække Marvel-karakter, som skiftevis agerer skurk og antihelt, er åbenbart rejst tilbage i tiden...

Under en nylig konference afslørede Marvel-produceren Kevin Feige det allerførste officielle billede fra den kommende tv-miniserie om Loki, hvori Tom Hiddleston gentager rollen, som han har spillet i et væld af Marvel-film. Billedet kan ses i bunden af nyheden.

(ADVARSEL: "AVENGERS: ENDGAME"-SPOILERS FOREKOMMER HERUNDER)

Hiddleston spillede senest Loki i "Avengers: Endgame", hvor det lykkedes den magtfulde gud at bruge den såkaldte tesseract-terning til at flygte fra Avengers-heltene gennem en portal.

Og billedet fra serien viser, at Loki tilsyneladende er rejst tilbage i tiden til 1970'erne, idet han står foran en biograf, der viser Steven Spielbergs "Dødens gab" (originaltitel: "Jaws"), som udkom i 1975.

Loki blev tilsyneladende dræbt i starten af sidste års "Avengers: Infinity War", men idet Avengers-heltene rejste tilbage i tiden i "Avengers: Endgame" og ved et uheld gav datidens Loki tesseract-terningen, så han kunne flygte, så er der altså formentlig tale om en ældre "version" af Loki, som flygter ind i en helt anden, alternativ tidslinje/dimension.

Se også: "Avengers: Endgame" og "Infinity War": Over 900 timers optagelser eksisterer!

Det lyder måske alt sammen en anelse forvirrende, men vi ser frem til at blive klogere på, hvad dælen der foregår, når "Loki" lanceres på Disneys kommende streaming-tjeneste, Disney+, senere i år.

Michael Waldron ("Rick and Morty") er seriens hovedansvarlige forfatter/producer, og Disney har også Marvel-serierne "WandaVision" og "The Falcon and Winter Soldier" i støbeskeen.

Kommentarer

Første billede fra "Loki" afslører, hvornår Marvel-serien foregår

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen