Første billeder fra ny "Star Trek"-serie lækket

Vi ved stadig meget lidt om den kommende, syvende "Star Trek"-tv-serie, som udkommer i starten af 2017, men nu har vi netop fået den første, lille forsmag på seriens look.

Fotografen Robert Holdsworth har delt et par billeder med det brasilianske "Star Trek"-website Trek Brasilis, som ikke gør os meget klogere på seriens indhold, men som trods alt viser det, der ligner overfladen på en fremmed planet, samt en stor green-screen og en enkelt skuespiller iført rumdragt.

Ifølge Holdsworth var man dog ikke i færd med at indspille en scene til selve tv-serien, men derimod en trailer, der lanceres før tv-premieren næste år. Hverken kostumet eller kulisserne er nødvendigvis færdiggjorte, men dragtens lettere old school-design antyder, at enten traileren eller selve serien vil skildre begivenheder før Spock og Kirks intergalaktiske eventyr i det 23. århundrede.

Den næste "Star Trek"-serie udgives eksklusivt på streaming-tjenesten CBS All Access næste år i USA, mens det endnu ikke vides, hvorledes fans herhjemme vil få adgang til serien. Føljetonen har endnu ikke noget navn, men bag roret finder man prominente producere som Alex Kurtzman ("Star Trek"), Bryan Fuller ("Hannibal") og Nicholas Meyer ("Star Trek II: The Wrath of Khan").

Kommentarer

Første billeder fra ny "Star Trek"-serie lækket

 • ★★★★★0

  Argh! Det var tidsmæssigt lige modsat af hvad jeg ønskede mig. Det er jo set i Enterprise allerede.

  davenport19-03-16 09:57

 • ★★★★0

  Jeg tror nu selv, at der snarere er tale om et enkelt skud til en trailer/titelsekvensen, som skildrer noget mere nutidigt. Særligt når CBS har afsløret (noget kryptisk), at serien kommer til at foregå "uden for den mytologi", vi allerede har oplevet.

  The Insider19-03-16 12:03

 • ★★★0

  NEJnejnej! STOP 'Insider! ...alle de miniature landskaber samt praktiske effekter spoiler jo det hele!!?

  ÆV Jeg er blevet gammel:-/

  Gasivodo19-03-16 13:55

 • ★★★★0

  UPDATE: CBS benægter, at billederne har noget at gøre med Star Trek, men at de derimod har tilknytning til et andet "ubeslægtet" projekt: trekcore.com/blog/2016/03/first-photos-from-star-trek-2017-pre-production/

  I don't know... der går også rygter om, at fotografen er blevet fyret, og det var han næppe blevet, hvis det havde været fra et lille, ubetydeligt projekt, tænker jeg (og hvorfor så ikke bare sige, hvor billederne REELT stammer fra i stedet?). Under alle omstændigheder: glæder mig så meget til at høre og se mere!

  The Insider23-03-16 22:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen