Første fornøjelige klip fra 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

Den animerede sci-fi-serie vender snart tilbage med 10 splinternye afsnit.

Om en måneds tid er der amerikansk tv-premiere på sæson 2 af den festlige, fandenivoldske "Star Trek: Lower Decks" – den succesfulde sci-fi-franchises første animerede føljeton siden 1970'erne.

Og efter at den første trailer til den nye sæson blev frigivet tilbage i april, har CBS netop udgivet det første ultrakorte klip fra seriens næste årgang, som kan ses på den officielle "Star Trek"-Facebook-side her.

I klippet møder vi to af seriens herlige helte, Starfleet-fændrikkerne Beckett Mariner og Brad Boimler, som hhv. "Space Force"-stjernen Tawny Newsome og "The Boys"-skuespilleren Jack Quaid har lagt stemme til. Og som sædvanligt forvilder de sig ud i en uheldig situation...

Se også: "Star Trek: Picard": Første gådefulde trailer til 2. sæson

"Star Trek: Lower Decks" er udtænkt af "Rick and Morty"-forfatteren Mike McMahan og foregår i 2380 (altså få år efter spillefilmen "Star Trek: Nemesis" og godt 15 år før "Star Trek: Picard") og følger besætningen om bord på rumskibet U.S.S. Cerritos – et af Starfleets mindst vigtige rumskibe.

Sæson 2 af "Star Trek: Lower Decks" byder også på et gensyn (eller rettere genhør) med Jonathan Frakes i rollen som Wiliam Riker, som han spillede i syv sæsoner af "Star Trek: The Next Generation". Rollelisten byder også på navne som Noël Wells ("Master of None"), Dawnn Lewis ("Dreamgirls") og Jerry O'Connell ("Stand by Me").

2. sæson af "Star Trek: Lower Decks" udkommer den 12. august i USA og formentlig dagen derpå i Europa på Amazon Prime. Den officielle internationale premieredato er dog ikke blevet bekræftet endnu.

Kommentarer

Første fornøjelige klip fra 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen