Første kig på "Star Trek: Strange New Worlds" - serien om Spocks første rumeventyr

Kaptajn Pike og rumskibet Enterprise vender tilbage i ny serie, som er baseret på Gene Roddenberrys oprindelige "Star Trek"-pilot fra 1964.

Tilbage i start-60'erne blev "Star Trek" udtænkt af den visionære historiefortæller Gene Roddenberry, som spåede, at vi i det 23. århundrede er en mere moden race, som ikke længere tumler med hungersnød, krig, ulighed eller intolerance.

Men Roddenberrys første tv-pilot til "Star Trek", som blev døbt "The Cage", blev afvist i 1964. Kun én karakter fra episoden, Spock, vendte tilbage to år senere i seriens anden tv-pilot, som introducerede kaptajn Kirk og de andre karakterer, som vi nu associerer med den oprindelige "Star Trek"-serie (og flere af de nyere film, herunder "Star Trek Beyond").

Men nu realiseres Roddenberrys oprindelige drøm på sin vis, for i 2022 udkommer "Star Trek: Strange New Worlds", der netop handler om figurerne fra "The Cage" og udspiller sig 10 år før Kirks intergalaktiske eventyr om bord på rumskibet Enterprise.

Læs også: Film om "Star Trek"-skaberen Gene Roddenberry er på vej

Ethan Peck (Gregory Pecks barnebarn) har rollen som en yngre Spock, som han først spillede i 2. sæson af "Star Trek: Discovery". Anson Mount vender også tilbage som Kirks forgænger, Enterprise-kaptajnen Christopher Pike.

Og i en teaser-video, som udelukkende kan ses på den officielle "Star Trek"-hjemmeside, introduceres vi for resten af seriens persongalleri og de skuespillere, der skal spille Enterprises officerer.

Videoen afslører bl.a., at tre andre kendte Enterprise-officerer – sygeplejersken Christine Chapel, lægen M'Benga og kommunikationsofficeren Nyota Uhura – også beamer ned i den nye serie. Rebecca Romijn (Mystique i de gamle "X-Men"-film) spiller Pikes højre hånd, Una "Number One" Chin-Riley.

Derudover medvirker bl.a. den prisbelønnede og blinde skuespiller Bruce Horak, som mistede sit syn som barn på grund af nethindekræft. I videoen er det tydeligt, at Horak er rørt over at få en rolle i den nyeste "Star Trek"-serie, hvori han spiller rumvæsnet Hemmer.

"Star Trek: Strange New Worlds" udkommer engang i 2022.

Kommentarer

Første kig på "Star Trek: Strange New Worlds" - serien om Spocks første rumeventyr

  • 1

    F### hvor er det fedt! Af alle ST serier er det denne jeg ser mest frem til!

    Dominar Rygel XVI11-09-21 01:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen