Første kig på forhistorien til fantasy-filmen "The Dark Crystal"

"Dark Crystal: Age of Resistance" får premiere på Netflix og byder på et imponerende stemmecast.

I 1982 udkom fantasy-filmen "The Dark Crystal", der for længst er blevet en kultklassiker blandt fans af genren. Eventyret blev instrueret af afdøde Jim Henson – manden bag "The Muppet Show" – og var kendetegnet ved at benytte dukker og animatronics.

Nu har streaming-giganten Netflix frigivet de første billeder fra en kommende prequel-serie med titlen "Dark Crystal: Age of Resistance", og de kan ses herunder.

Samtidig er det kommet frem, hvem der skal levere stemmerne til de mange fascinerende karakterer, og her er der tale om et ret så imponerende cast bestående af stjerner som Taron Egerton, Helena Bonham-Carter, Natalie Dormer, Alicia Vikander, Mark Hamill, Simon Pegg og Keegan-Michael Key.

Se også: Moovy TV: Interview med Natalie Dormer fra "Game of Thrones" og "In Darkness"

Tilbage til Thra

Netflix skriver om handlingen i den nye forhistorie, at "Dark Crystal: Age of Resistance" finder sted i Thra længe før begivenhederne i den originale film.

Da tre gelflinger opdager den uhyrlige sandhed om skeksernes magt, drager de ud på en episk rejse for at antænde oprørets ild og redde deres verden.

Serien består i første omgang af ti episoder, der ventes at udkomme på Netflix i løbet af 2019.

Kommentarer

Første kig på forhistorien til fantasy-filmen "The Dark Crystal"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen