Første officielle billede af Sherlock og Watson fra 4. sæson af "Sherlock"

Først i 2017 vender Benedict Cumberbatch og Martin Freeman tilbage som hhv. Sherlock Holmes og John Watson i 4. sæson af BBC's "Sherlock". BBC lindrer nu ventetiden med det første officielle billede af makkerparret fra den nye sæson.

Det er over to år siden, at seriens 3. sæson rundede af med en nervepirrende cliffhanger. Ganske vist udkom særafsnittet "The Abonimable Bride" tilbage i januar, men først i den 4. sæson finder vi ud af, hvorvidt Sherlock Holmes' ærkefjende, Moriarty, vitterligt er genopstået fra de døde, som det blev antydet i den 3. sæsons sidste episode.

Ligesom de tre foregående sæsoner vil seriens 4. sæson bestå af i alt tre afsnit, og det første har premiere på en ikke fastlagt dato i 2017.

Kommentarer

Første officielle billede af Sherlock og Watson fra 4. sæson af "Sherlock"

 • ★★★★0

  The game is on!

  Damm gldæer mig så meget, er ret spændt på hvilken retning de tager tingene i. Men man venter kan man evt. tjekke Hillywood søstrene ud, med deres ret så velproduceret Parody song ret munter tekst og fedt beat med Violin (bygget over Thrift Shop) og så er det blot og vente... og vente...

  Hillywood: Sherlock

  Elwood31-08-16 19:46

 • ★★0

  Var der da ingen billeder da traileren kom?

  MOVIE100031-08-16 20:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen