Første officielle kig på "Star Wars"-live-action-serien "The Mandalorian"

Serien finder sted mellem "Jedi-ridderen vender tilbage" og "Star Wars: The Force Awakens", hvor vi følger en enlig revolvermands kvaler i galaksens yderste afkroge...

Så er optaglserne til den første live-action-serie nogensinde hensat til en fjern, fjern galakse skudt i gang, og det markerer Lucasfilm ved at offentliggøre det første billede af, hvad vi må antage er hovedkarakteren i "The Mandalorian". Som det kan ses herunder er figuren iklædt en sej mandaloriansk rustning, som leder tankerne hen på fan-favoritterne Boba Fett og Jango Fett fra den originale "Star Wars"-trilogi og "Episode II: Klonernes angreb".

Det er også kommet frem, at manden bag animationsserierne "The Clone Wars" og "Rebels", Dave Filoni, skal instruere seriens første episode. Han bliver siden afløst af Taika Waititi ("Thor: Ragnarok"), "Jurassic World"-stjernen Bryce Dallas Howard, Deborah Chow ("Jessica Jones") og Rick Famuyiwa ("Dope"), der alle skal stå bag kameraet på mindst én episode af "The Mandalorian". 

Serien er skrevet af "Iron Man"-instruktøren Jon Favreau, der også skal fungere som executive producer sammen med Lucasfilms præsident, Kathleen Kennedy.

"The Mandalorian" bliver lanceret på Disneys kommende streaming-tjeneste, der ventes at gå i luften i slutningen af 2019.

Kommentarer

Første officielle kig på "Star Wars"-live-action-serien "The Mandalorian"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen