"Friends" laver reunion-show

HBO Max har overtaget rettighederne til at genudsende den populære serie og skyder den i gang med en reunion-special.

Selvom det er 25 år siden, at tv-serien "Friends" så dagens lys, er serien stadig voldsom populær og en af de mest sete på Netflix.

Nu har den kommende streamingtjeneste HBO Max så overtaget rettighederne til serien til den nette sum af 2,9 milliarder kroner, og for at skyde tjenesten i gang har man efter megen nøje og besvær angiveligt fået stablet et reunion-show på benene. Det skriver Deadline.com.

Se også: Teaser-video: "Friends" bliver til LEGO!

Indnu er der ikke sluppet nogen detaljer ud om projektet – udover at der er tale om en enkelt special af en times varighed – men det skulle være sikkert og vist, at alle vennerne samles igen: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry og David Schwimmer.

Ifølge Deadline bliver "Friends"-stjernerne betalt 20-30 mio. kroner, så det må siges at være en ganske god timebetaling...

Kommentarer

"Friends" laver reunion-show

 • ★★★★0

  De tjente kassen pr. afsnit dengang. Så det lokker nok med nogle flere dollars. 

  davenport 8-02-20 16:55

 • 0

  De tjente kassen pr. afsnit dengang. Så det lokker nok med nogle flere dollars. 

  Mener at huske, de hen imod de sidste afsnit fik omkring en mil. dollars hver, pr. afsnit. Så lidt har de da fået ud af det :)

  Ronni Pedersen 9-02-20 12:03

 • 0

  Det kunne være dejligt, hvis de bliver ligesom den reunion film som de lavede til American pie, hvor de alle mødes X antal år efter 

  Daxtin10-02-20 16:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen