"Game of Thrones" sæson 8: Plakat gemmer måske på fatal forbindelse

Dør Jon Snow i sæson 8?

Sæson 8 af den hæsblæsende serie "Game of Thrones" nærmer sig med hastige skridt. De nye sæson 8-plakater er blevet udgivet, og de gemmer på en hel del hints til den nye sæson. Selvom det kun er et par dage siden, at plakaterne blev lagt op på de sociale medier, har fans allerede analyseret dem for selv de mindste hentydninger til, hvem der vil vinde kampen om tronen.

Teorier er blevet kastet rundt, og det er ikke til at sige, hvilke der holder stik. Svarene får man først, når den nye sæson lander 14. april.

De nye plakater viser flere af de overlevende og altafgørende karakterer på jerntronen, inklusive nogle få, som ikke specifikt er ude efter tronen. Man kan finde hints i flere af dem, men især én bestemt plakat, der kan ses herunder, har gjort et særligt indtryk. Plakaten med Jon Snow bærer nemlig på noget, der kunne ligne en forbindelse til Ned Stark fra sæson 1.

Vil Jon Snow lide sammen skæbne som Ned Stark?

Jon poserer på tronen på præcis samme måde, som Ned gjorde det på sæson 1-plakaten. Mange troede, at Lord Eddard Stark ville blive en af de faste hovedpersoner i serien, da den blev udgivet tilbage i 2011. Sådan skulle det som bekendt ikke gå, og det beviste seriens uforudsigelighed blandt karaktererne.

Jon Snow er en altafgørende karakter i serien, og man kunne sagtens forestille sig, at han ville ende med at blive hersker over de syv kongedømmer. Ifølge fans har det dermed også været en umulig tanke, at han skulle ende sine dage i sæson 8, da han for det første er en højtelsket karakter. For det andet har han allerede været død én gang, så det ville være underligt, hvis producenterne vækkede ham til live for blot at dræbe ham endnu en gang.

Men den nye plakat minder om, at alt er muligt i "Game of Thrones". Jon Snow-plakaten skaber mange associationer til Ned Stark, og spekulationerne lyder på, om det er en hentydning til, at Jon vil lide samme skæbne.

Kommentarer

"Game of Thrones" sæson 8: Plakat gemmer måske på fatal forbindelse

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen