"Game of Thrones"-stjerne takkede nej til "Fifty Shades" pga. nøgenscener

Emilia Clarke ville ikke sættes i nøgen-bås.

Fans af "Game of Thrones" har kunnet nyde godt af Emilia Clarkes letpåklædte scener – i hvert fald i de første sæsoner – og netop af dén årsag valgte skuespillerinden at takke nej til at medvirkel i "Fifty Shades of Grey".

Clarke fortæller til The Hollywood Reporter:

"Sidste gang, jeg var nøgen i en scene på 'Game of Thrones', var for lang tid siden, og alligevel er det det eneste spørgsmål, jeg nogensinde bliver stillet, fordi jeg er kvinde. Og det er virkelig irriterende, og jeg er træt af det, fordi jeg gjorde det for karakteren – jeg gjorde det ikke, så en eller anden fyr kunne tjekke mine bryster ud."

"Nej, I kan ikke blive ved med at stille mig det spørgsmål"

Og netop det tilbagevendende spørgsmål om hendes nøgenscener var en af grundene til, at hun valgte ikke at medvirke i "Fifty Shades of Grey", som i høj grad har fokus på sensualitet og sex.

"Jeg tænkte, at jeg under ingen omstændigheder frivilligt ville påtage mig den situation og derefter aldrig kunne se nogen i øjnene og sige 'Nej, I kan ikke blive ved med at stille mig det spørgsmål," siger hun.

Emilia Clarke har udover "Game of Thrones" i de seneste år bl.a. medvirket (i mere påklædt tilstand) i film som "Mig før dig", "Terminator Genisys" og "Solo: A Star Wars Story". Hun vil snart kunne ses i en romantisk julekomedie, der instrueres af Poul Feig.

Kommentarer

"Game of Thrones"-stjerne takkede nej til "Fifty Shades" pga. nøgenscener

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen