"Game of Thrones"-stjernen Emilia Clarke scorer en rolle i Marvel-serien "Secret Invasion"

Samuel L. Jackson er allerede med om bord som Nick Fury i den kommende serie til Disney+.

Emilia Clarke er ikke just en nybegynder, når det kommer til store, episke universer. Den 34-årige skuespiller er bedst kendt for rollen som Daenerys Targaryen i HBO-fænomenet "Game of Thrones", men hun har også optrådt i en fjern galakse i "Solo: A Star Wars Story" og i "Terminator"-franchisen i "Terminator: Genisys". 

Nu forlyder det, at Clarke snart slutter sig til endnu et enormt og kulørt univers. Ifølge Variety er skuespilleren nemlig i afsluttende forhandlinger med Marvel Studios om en endnu unavngiven rolle i MCU-serien "Secret Invasion" til Disney+.

I forvejen er Samuel L. Jackson ("Spider-Man: Far From Home") om bord i rollen som gode, gamle Nick Fury, mens Ben Mendelsohns Talos-karakter fra "Captain Marvel" også vender tilbage.

Se også: Første actionfyldte teaser til Marvels "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"

Derudover medvirker blandt andre Olivia Colman ("The Crown") og Kingsley Ben-Adir ("High Fidelity") – sidstnævnte i en stor skurkerolle.

I "Secret Invasion" følger man angiveligt Nick Furys kamp for at standse en gruppe formskiftende rumvæsner ved navn Skrulls, der i årevis har infiltreret Jorden. 

Serien har endnu ikke fået en premieredato, men det har en anden Marvel-serie til gengæld: "Loki" rammer Disney+ den 11. juni, og traileren til netop den serie kan (gen)ses her: 

Kommentarer

"Game of Thrones"-stjernen Emilia Clarke scorer en rolle i Marvel-serien "Secret Invasion"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen