HBO genindspiller Ingmar Bergman-klassikeren "Scener fra et ægteskab"

HBO gør klar til at genindspille den svenske mesters klassiker, og de har allerede fundet stjernerne, som skal under dynen.

HBO har selv mange tv-klassikere på samvittigheden, men nu går de i krig med at genindspille en af de helt store klassikere. HBO annoncerer nemlig, at en genindspilning af Ingmar Bergmans "Scener fra et ægteskab" er på vej som en miniserie i seks afsnit.

"Scener fra et ægteskab" udkom i 1973 som en serie i seks afsnit og blev genudgivet som en sammenklippet film året efter. Værket omhandler et moderne, gift par og alle de prøvelser samt følelser, man går igennem som ægtepar – fra kærlighed, sex, begær, had, jalousi og monogami.

Liv Ullmann og Erland Josephson udgjorde hovedrollerne som ægteparret i originalen, og i den kommende amerikanske genindspilning skal to store stjerner under dynerne sammen.

erfarne STJERNER TIL GENINDSPILNINGen

Oscar Isaac, der senere på året kan ses i "Dune", og fire gange Oscar-nominerede Michelle Williams udgør nemlig den ægteskabelige duo. De to erfarne skuespillere har lavet alt fra store og små anerkendte film, mens de begge også har spillet med i tidligere HBO-miniserier fra David Simons "Show Me a Hero" til jazzede "Fosse/Verdon".

Serien skrives og instrueres af Hagai Levi, der tidligere har stået bag tv-serierne "In Treatment" og "The Affair". En premieredato er endnu ikke fastsat.

Kommentarer

HBO genindspiller Ingmar Bergman-klassikeren "Scener fra et ægteskab"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen