HBO-serien "Perry Mason" får en sæson to

Trods at være markedsført som en miniserie er HBO åbenbart ikke klar til at give slip på deres garvede detektiv.

Ligesom tilfældet var med succesfulde "Big Little Lies" er det ikke altid, at HBO er klar til at give slip på deres miniserier, som efterfølgende får én eller op til flere efterfølgende sæsoner. Det samme sker nu for detektivserien "Perry Mason", som fik premiere på HBO Nordic sidste måned, hvor fans nu kan se frem til flere sager med den garvede forsvarsadvokat/privatdetektiv Perry Mason.

"Perry Mason" omhandler detektiven med samme navn (spillet af "The Americans"-stjernen Matthew Rhys), der i 1930'ernes Los Angeles bliver indhyllet i en barnemordssag, hvor langt større kræfter er på spil i et virvar af politisk spin, religiøs fanatisme og korruption med Den Store Depression som baggrundstæppe.

Her på Moovy var vi også glade for serien, som vi gav fem stjerner, og blandt andet skrev følgende:

"Ron Fitzgerald og Rolin Jones har skabt endnu en HBO-miniserie, hvor realisme og interessante personligheder er drivkraften. I takt med historiens fremgang stikker det ene interessante tema frem fra i lyset efter det andet – bl.a. folks evne til at gøre modbydelige ting for penge i en tid, hvor ens nation ligger i dyb økonomisk krise. Og naturligvis de menneskelige konsekvenser, der efterfølgende kommer snigende."

Anden sæson af "Perry Mason" har ingen fastsat premieredato, men det forventes, at samme cast og hold vil vende tilbage til serien.

Kommentarer

HBO-serien "Perry Mason" får en sæson to

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen