"Hellraiser"-skaberen Clive Barker arbejder på horror-franchisens kommende HBO-serie

HBO sætter alle sejl ind på at gøre Pinheads comeback til noget helt særligt.

Den sejlivede "Hellraiser"-franchise blev skudt i gang tilbage i 1987 med Clive Barkers originale gyserklassiker.

Hele ni fortsættelser samt talrige bøger og tegneserier er blevet udgivet siden da, og både et film-reboot og en tv-serie baseret på Barkers horror-hit er på trapperne.

Filmene omhandler den søm-glade Pinhead og de såkaldte cenobites, der indtager groteske former og er hjernevaskede til at torturere mennesker i al evighed.

Barker producerede de tre første "Hellraiser"-fortsættelser og arbejdede på manuskriptet til "Hellbound: Hellraiser II" fra 1988, men Barker har ikke haft noget med franchisen at gøre i snart 25 år. Indtil nu.

Læs også: Videnskabeligt studie fastslår: Disse er de mest uhyggelige gysere nogensinde

For Deadline rapporterer, at HBO's kommende "Hellraiser"-serie netop har budt Barker velkommen om bord som executive producer. Den 68-årige gyserforfatter udtaler:

"Jeg er henrykt over, at der bliver pustet nyt liv i 'Hellraiser'-mytologien. Det er på tide, at historien vender tilbage til sine rødder. Jeg er ivrig efter at præsentere et nyt publikum for de ældste og stærkeste elementer inden for horror: når de ondeste kræfter trænger ind i vores menneskelige liv, og vi bliver nødt til at finde kraften til at modstå ondskaben inde i os selv."

Barkers udtalelse peger på, at han ikke er voldsomt glad for de "Hellraiser"-fortsættelser, som blev produceret, uden at han blev inddraget.

Som vi rapporterede her på Moovy tilbage i april, så instrueres den kommende tv-serie af David Gordon Green, som også lavede den seneste, succesfulde "Halloween"-film.

Serien skrives af Mark Verheiden ("Battlestar Galactica", "Timecop") og Michael Dougherty ("Godzilla II: King of the Monsters"). Deadline rapporterer desværre ikke, hvornår serien går i produktion eller udkommer.

Kommentarer

"Hellraiser"-skaberen Clive Barker arbejder på horror-franchisens kommende HBO-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen