"I Know What You Did Last Summer"-serie skrottet efter blot én sæson

Mon ikke serien allerede er glemt næste sommer?

"I Know What You Did Last Summer" vender ikke tilbage med en ny sæson. Serien, som var baseret på 90'er-slahseren af samme navn, fik sidste år premiere på Amazon Prime, men allerede nu har streamingtjenesten besluttet at aflive serien igen.

Den oprindelige film fra 1997 lagde sig i slipstrømmen på den megasucces, "Scream" havde opnået. Filmen spillede på alle tangenter med en maskeret morder, tåbelige teenagere og en rollebesætning bestående af 90'er-ikoner som Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. Det samme forsøgte serien til dels at gøre – dog med væsentlig ringere resultat.

Se også: Ghostface går amok i den sidste trailer til ny "Scream"

"I Know What You Did Last Summer" var en del af Amazons forsøg på at tiltrække unge seere med indhold målrettet store teenagere og folk i start-tyverne, men seriens lunkne modtagelse og dalende seertal talte deres tydelige sprog.

Selvom "I Know What You Did Last Summer" nu bliver slagtet af selskabet, betyder det ikke, at slashergenren er helt død. Den femte "Scream"-film er lige på trapperne herhjemme og er allerede blevet modtaget med stor ros i hjemlandet.

Så hvis man går og tørster efter knivsvingende psykopater, der dræber teenagere, kan man altså i det mindste glæde sig over, at en dansk premiere helt sikkert er tæt på.

Kommentarer

"I Know What You Did Last Summer"-serie skrottet efter blot én sæson

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen