Jason Isaacs er kaptajnen i ny "Star Trek"-serie

Optagelserne til den kommende, syvende "Star Trek"-serie, "Star Trek: Discovery", er for længst skudt i gang i Toronto, Canada.

Alligevel bliver der stadig føjet nye skuespillere til seriens ensemble – senest den prisbelønnede, 53-årige englænder Jason Isaacs, som har fået en af seriens bærende hovedroller: kaptajnen på rumskibet U.S.S. Discovery, Lorca.

Selvom en af Discoverys orlogskaptajner (spillet af Sonequa Martin-Green fra "The Walking Dead") bliver seriens primære hovedperson, så spiller Isaacs' karakter angiveligt en meget vigtig rolle i seriens overordnede plot.

Isaacs er allerede kendt for at medvirke i kulørte genre-produktioner – deriblandt sci-fi-gyseren "Event Horizon", animationsserien "Star Wars Rebels" og "Harry Potter"-franchisen, hvori han spillede den grumme Lucius Malfoy.

Ud over Isaacs og Martin-Green medvirker bl.a. Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), Doug Jones ("Pans labyrint"), Anthony Rapp ("Rent"), Terry Serpico ("Michael Clayton") og Maulik Pancholy ("30 Rock").

Vi ved meget lidt om den kommende series plot, ud over at den foregår 10 år før Spock og Kirks intergalaktiske eventyr, men til gengæld ved vi, at "Star Trek: Discovery" udkommer på Netflix til efteråret.

Kommentarer

Jason Isaacs er kaptajnen i ny "Star Trek"-serie

 • ★★★1

  Star Trek: Discovery of Neverland

  The return of Captain Hook.

  MOVIE1000 7-03-17 20:51

 • ★★★★★0

  Hehe! :-D

  I øvrigt... synes jeg det her er en FED nyhed! Har altid været svært begejstret for den kære Isaacs. Håber bare, der kommer en scene, hvor han skal forklare et nødopkald på latin!

  The Insider 7-03-17 20:54

 • ★★★★★0

  Karismatisk herre, håber de får udnyttet ham godt. 

  Lars! 7-03-17 21:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen